co fajnego można zrobić z mkII 1.6 td????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
wim-nigdy nie myslałem o zrobieniu z golfa innego auta!!to głupie.poprostu zastanawiałem się jak by wyglądał na 16"z oponą np profil 40?
to wszystko...
a 13 to troche zamałe!jak lubicie auta to mam mini morrisa z alu 10"
to chyba najmniejsza alu felga do auta?i tylko do mini,no może jeszcze do wózka golfowego
to wszystko...
a 13 to troche zamałe!jak lubicie auta to mam mini morrisa z alu 10"
to chyba najmniejsza alu felga do auta?i tylko do mini,no może jeszcze do wózka golfowego
\:D/ paLSporo \:D/
już wsponiałem o tym w innym poscie!!
ile może być warty vw g60 syncro w wersji z oryginalną 1 wycieraczką na środku i kanciastymi lampami z przodu??
stan auta dobry,ale "brudny"dośc zaniedbany
motor gra,ale i tak myśle,że trzeba by pomysleć o lekkim remoncie(choć nie jest niezbędny)??
były właściciel to jakiś ignorant?
ile może być warty vw g60 syncro w wersji z oryginalną 1 wycieraczką na środku i kanciastymi lampami z przodu??
stan auta dobry,ale "brudny"dośc zaniedbany
motor gra,ale i tak myśle,że trzeba by pomysleć o lekkim remoncie(choć nie jest niezbędny)??
były właściciel to jakiś ignorant?
\:D/ paLSporo \:D/
w mk2 nie trzeba duzo zmieniac ,to auto samo z siebie jest ladne,wystarcza ladne nie przesadzone koła ciemne szybki i obnizyc i jest ok,no i szerokie zderzaki chyba ze juz masz o dobrym lakierku wspominac chyba nie musze :D:D
Golf III GTI 20 JAHRE AFN+0.216+chips niehamowany jeszcze.
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
Golf III VARIANT 96' ALH +
I tak o to całe moje życie kręci się wokół tych trzech literek "TDI" :D:D:D
-
- Użytkownik
- Kontakt:
to mój hehe,dzieki, ale zmiany są non stop teraz dorobil sie biało czerwonych klar ,oraz znikła ta zawiecha głupi byłem , teraz jest standard ale czekam na springi -40/-40.
I koledze autorowi tego posta też polscam zakupic springi -40 i bedzie git, felg zmieniac nie musi.
A wąskie zderzaczki sa the best ,oczywiscie tez z chromowanym paskiem
Jeszcze zasysne po taniości takie chromowane usczelki jak ma ten mk2 z fotki nizej.Tylne boczne szyby.
I koledze autorowi tego posta też polscam zakupic springi -40 i bedzie git, felg zmieniac nie musi.
Jeszcze zasysne po taniości takie chromowane usczelki jak ma ten mk2 z fotki nizej.Tylne boczne szyby.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
to mój hehe,dzieki, ale zmiany są non stop teraz dorobil sie biało czerwonych klar ,oraz znikła ta zawiecha głupi byłem , teraz jest standard ale czekam na springi -40/-40.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: