Dla fanów PŁOMIENI :D
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Lookazz nie czuję zadnej urazy ! jestem świadom ze nie mam takiej furki i pewnie nigdy nie bede mial...ciesze sie tylko ze cosik sie tam z tylu pojawia w formie ognia, a najbardziej lubie gdy ktos sie przystawia do mnie-dostaje po dupie a pozniej na swiatlach podjezdza mi pod zderzak i gra kozaka,no i wtedy robie z jego zderzaka maź...szybciutko wtedy ucieka w tyl
u mnie również po modach w 1.8 16V takie coś się dzieje tylko że musze wkręcać go na obroty
nie jestem zwolennikiem jakiś flamerów czy po polsku świeca w wydech hehe ale jeżeli łykam jakąś ładną nową furke gdzie kozacy się wożą to przy zmianie biegu ogień i mnie nima hehe to mi sie podoba a niech oni się zastanawiają o co kaman.Ale jak wiadomo każdy ma swoje zdanie i szanuje to.pozdro
nie jestem zwolennikiem jakiś flamerów czy po polsku świeca w wydech hehe ale jeżeli łykam jakąś ładną nową furke gdzie kozacy się wożą to przy zmianie biegu ogień i mnie nima hehe to mi sie podoba a niech oni się zastanawiają o co kaman.Ale jak wiadomo każdy ma swoje zdanie i szanuje to.pozdro
Było mkII AFN+ 198KM/381NM
Polo 86c KR ITB
Polo 86c KR ITB