Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
Łoooo, ale Ty musisz mieć wyjazd z garażu, że deski na powietrzu rozkładasz
tak
dzięki
Panowie jak dobrze pójdzie to na wielu zlotach w tym sezonie będzie można ze mną pogadać także koniec kroniki na chwilę obecną bo już czas zacząć detailingować auto i do boju w Polskę ogłaszam wakację a za 2tygdonie urlop!
Udało się byłem na Culcie no i miłe zaskoczenie - autko będzie w gazecie VWzone
I tu od innych fotografów
dzięki
Panowie jak dobrze pójdzie to na wielu zlotach w tym sezonie będzie można ze mną pogadać także koniec kroniki na chwilę obecną bo już czas zacząć detailingować auto i do boju w Polskę ogłaszam wakację a za 2tygdonie urlop!
Udało się byłem na Culcie no i miłe zaskoczenie - autko będzie w gazecie VWzone
I tu od innych fotografów
negatyw "na plus"
za to na ostatniej focie widać profesjonalne podejście do fotografii... wszystkie foty starą nokią strzelasz?
za to na ostatniej focie widać profesjonalne podejście do fotografii... wszystkie foty starą nokią strzelasz?
miskieusz, Looknij na fotki i ich podpisy ja dodałem jedno swoje a reszta to innych fotografów a na zdjęciu z panem co robi zdjęcia to nie znam tego pana i to nie ja moje fotki zapraszam link w podpisie. nie wiem czy żarty robisz czy poważnie piszesz ale w razie co wyjaśniłem ;D
miskieusz, nigdy nie pisze na poważnie wystarczy zobaczyć jego nick
mloody167, ale zostałem rozszyfrowany
GranuL, spox, spox panie... widziawszy Twoje zdjęcia i wiem, że jest git
GranuL, spox, spox panie... widziawszy Twoje zdjęcia i wiem, że jest git
Spoko bo się pogubiłem ;D
Jakby co to w piątek Borixon będzie do oglądnięcia na VAG Weekendzie i w sobotę we Wrocławiu czeka mnie niezła wycieczka wiec muszę się dobrze przygotować więc moja aktywność na forum będzie trochę mniejsza.
Jakby co to w piątek Borixon będzie do oglądnięcia na VAG Weekendzie i w sobotę we Wrocławiu czeka mnie niezła wycieczka wiec muszę się dobrze przygotować więc moja aktywność na forum będzie trochę mniejsza.
ale się porobiło piękna jest z małych detali, może zaciski w kolor nadwozia? Albo je chociaż odświeżyć na srebrno?
AUDI ----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=577948" onclick="window.open(this.href);return false;
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł
golf w serii -> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=507659" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedam:
-dystanse przelotowe 8mm ze śrubami- 100zł