Jaki wydech wybrać?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Odp: Re: Jaki wydech wybrać?
Jeśli jeździsz dużo w Niemczech to uważaj na wydechy bez TUV... Wydaje mi się, że jeśli Cię zatrzymają to wracasz na lawecie do kraju...rabbit13 pisze:@gre/GTI2007: Jakie wersje macie? Nie mogę się zdecydować między cat-back od MG "race" a Milltek "non resonated"...Nadają się te układy na długie trasy?W szczególności na autostrade bo jeżdże dużo w niemczech...
Byly: mk II 1.6D '86, mk II G60 '90, Rallye Golf '89, passat b5 1.8 '99, Passat TSI '11, Volkswagen CC TSI '13, Skoda Octavia RS TSI DSG '14, mk VI GTI Edition 35 '12,
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Sa: Mk I vel Kermit '83, mk I cabrio 3.2 V6, Corrado VR6 '94 - "Japoniec", Focus RS mk III '16, Tiguan 2.0 TSI DSG 4Motion '17
Re: Odp: Re: Jaki wydech wybrać?
Bo wydech nie może być cichy
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaki wydech wybrać?
@44FG: spoko ale to dotyczy tylko samochodów dopuszczonych w Niemczech
@GTI2007: Masz kompletny układ czy tylko cat-back?Bo mnie jak na razie interesuje tylko cat-back..
@GTI2007: Masz kompletny układ czy tylko cat-back?Bo mnie jak na razie interesuje tylko cat-back..
Jaki wydech wybrać?
KOmpletny ,cat back nie ma sensu wkladac no bo po co?? jak robic to tylko cały...
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
Jaki wydech wybrać?
Zastanawiam się na razie tylko nad cat-back ponieważ chodzi mi o dzwiek i wyglad...a o DP można zawsze jeszcze rozszerzyć..I wiedzieć czy wymienione (milltek non resonated, MG race) układy cat-back nadają się na długie trasy...
@gra: masz kompletny układ milltek?
Jaki wydech wybrać?
No nie wiem czy nadaja się na długie tracsy.. .. chyba ,że weźmiesz opcje cichą catback 1400zl caly wydech kompletny 3200 to Przemysl sprawe..
Re: Jaki wydech wybrać?
Teraz weszła nowa oferta CS, jak ktoś celuje w stage 2-3 to wystarczy sam down pipe i sportowy kat, bo z tego co się oriętuje to seryjny kat najbardziej blokuje możliwośći silnika. Chyba że ktoś ma plany na 400+ to wtedy cały. GTI2007 kompletnego układu wydechowego od MG za 3200 nie dostaniesz:/
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Jaki wydech wybrać?
Korzen Dostaniesz do R 4300 wolaja do GTI 3200-3500 cos kolo tego:)
Jaki wydech wybrać?
A nawet tylko dpGTI2007 pisze:KOmpletny ,cat back nie ma sensu wkladac no bo po co?? jak robic to tylko cały...
spokojnie możesz zrobić kompletny wydech w MG, będzie jak w seriirabbit13 pisze:Zastanawiam się na razie tylko nad cat-back ponieważ chodzi mi o dzwiek i wyglad...a o DP można zawsze jeszcze rozszerzyć..I wiedzieć czy wymienione (milltek non resonated, MG race) układy cat-back nadają się na długie trasy...
a racja, bo ja się dowiadywałem przyszłościowo do R:)GTI2007 pisze:Korzen Dostaniesz do R 4300 wolaja do GTI 3200-3500 cos kolo tego:)
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Jaki wydech wybrać?
hehehe:) Jakie Plany Sniatowo?? bedziesz albo teraz Makowice??