[mk1]VW CADDY 14d 16vR1 Oettinger
Moderator: G0 Karcio
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mam tyle co wrzuciłem, chętnie Ci udziele jakichś porad jeśli czegośnie bedziesz wiedziałjarekcg pisze:a masz jakieś zdjęcia z montażu pasa przedniego ... bo mnie to ciekawi, sam mam zamiar niedługo w ten temat wejść...
to było tymczasowe mocowanie chłodnicy wisiała na drucie silnika nie trzeba podwieszać przy wymianie pasaGarageBoy pisze:Fajne miałeś tymczasowe mocowanie silnika
Będzie ale słownadziś również będzie aktualizacja?
rano zaskoczenie odpalam deskorolka a tu pupa krztusi sie prycha gaśnie i tak w kolo.... już byłem zdenerwowany.. wlalem do baku ropy bo myślałem że może mu mało mimo że wskaźnik wysoko a ty pupa dalej sie krztusi a wskaźnik po dolewce w polowie baku... mega nerw... w miedzy czase obspawaliśmy pake i poskladalem blotniki zeby dojechac do domu.. zadzwoniłem po niezbędny sznurek do domu... podziekowania dla hohołka Cienki500 zostawilem go na kilka godzin zeby mi nerwy przeszły.. bo nienawidze gdzebaćprzy silnikach a jeszcze w dieslach odkrecilem filtr paliwa wąż wsadzilem w banke z ropa odpalilem pokrztusil sie zaciagnal filter ropą do pełna i pompe przykrecilem przewód ssacy rope spowrotem do rurki z baku i chodzi... nie wiem co mu sie stalo dlaczego tak nagle ale wazne ze jezdzi, jutro bede rzezbić dalej konserwacje fartuchów spawow podwozie i pake... jakies foty postaram sie wrzucić
GrizLLy,
non problemo akurat bylem wolny . . . pamietaj ze kiedys mojego zajebiaszczego Fiata 126 Peeeee tez ciagałes na tej samej lincezadzwoniłem po niezbędny sznurek do domu... podziekowania dla hohołka Cienki500
- GTI EDITION -
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Postep dzisiejszych prac jest taki że auto zostalo rozebrane spowrotem z blotnikow lamp itp.. tylne narozniki i takie tam pierdry. Progi oszlifowane ze szpachlu i konserwacji po "fachmanach" którzy go kiedyś tam robili... jedno mnie dzis ucieszyło - przetloczenie na tylnych blotnikach odzyskałem było po prostu zaszpachlowane jutro porobie fotki bo dziś już mi sie nic nie chce... PzDr
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
witam
miał bym prośbę , mianowicie czy dostane pomoc ;] (skan schematu , instrujkcje od czego zacząć) w założeniu zegarów od mk2 TD .Zależy mi na obrotku a wyczytałem że tobie się to udało
caddy miał chyba kilkunastu właścicieli co rzeźbiło w instalacji po wycinkach i renowacji stwierdziłem ze fajnie by mieć obrotomierz tym bardziej że coś mi turbo kiepsko pompuje a obrotek by pomógł :]
miał bym prośbę , mianowicie czy dostane pomoc ;] (skan schematu , instrujkcje od czego zacząć) w założeniu zegarów od mk2 TD .Zależy mi na obrotku a wyczytałem że tobie się to udało
caddy miał chyba kilkunastu właścicieli co rzeźbiło w instalacji po wycinkach i renowacji stwierdziłem ze fajnie by mieć obrotomierz tym bardziej że coś mi turbo kiepsko pompuje a obrotek by pomógł :]