Krótkie pytanie, krótka odpowiedź
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
magnum146, lepiej kupić SRP i ew. dowolny wosk - z małych samplerów masz jeszcze raceglaze i dodo juice
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Paviarotti, to jest nowy kawałek skóry. Poczekaj jakiś czas, zabezpiecz kilka razy i zobaczysz co będzie się działo. Jak chcesz mieć kolor taki sam to trzeba dofarbować bo skóra z bentleya a z vw to nie będzie to samo niestety. Wiem że to razi w oczy ale teraz raczej nic z tym nie zrobisz. Trzeba zaczekać aż się przybrudzi trochę wyczyścić zabezpieczyć i może kolor troszkę się zrówna
VCDS, VAG K+CAN COMMANDER, VAG-COM, OP-COM
- Paviarotti
- Lord GTI
Salwinek91, no, muszę trochę pojeździć, niech się ugniecie trochę. O ile skóra z VW/AUDI po zastosowaniu odżywki i później przejechaniu mikrofibrą robiła się błyszcząca, tak tutaj polerowanie nic nie daje, robią się jakieś mazie. Zobaczymy w praniu.
- miko
- black point
- Kontakt:
Z takich do stówki to Meg's #16 albo PB Natty's Red albo DG #111 - Dodo szybko zjeżdża, RG nie używałemmagnum146 pisze:Jaki wosk polecicie oprócz FK w mniejszych kwotach?
#16 miałem i sobie chwaliłem, ale jakoś bardziej na zimę przypasował mi C476s.
- czarekcw
- kierownik kibla
Czy kosmetyki mają datę przydatności do zużycia? Co się dzieje po tym terminie?
Wiem, że CarPro Perl ma datę przydatności (a przynajmniej mi się wydaje), czy woski, szampony, qd i inne tez mają?
Wiem, że CarPro Perl ma datę przydatności (a przynajmniej mi się wydaje), czy woski, szampony, qd i inne tez mają?
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
czarekcw, pasty polerskie mają datę przydatności, szampony chyba też. Część produktów na pewno ma część może nie mieć, nigdy na to nie zwracałem uwagi
- czarekcw
- kierownik kibla
Salwinek91, ok to będę zerkał i jak będzie się kończył termin to będę sprzedawał
Czarny pad Menzerna to jest jako polish czy finish?
Czarny pad Menzerna to jest jako polish czy finish?
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Użytkownik
- Kontakt:
czarekcw, jak masz na myśli flexipads to jako finish
- barteKKK03
- V.I.P.
Litr Prickborta kosztuje coś koło 30zł, a według mnie warto się w niego zaopatrzyć, ze względu na milion remontów na naszych drogach przyda się nie raz