ja bym na Twoim miejscu zobaczył czy masz przeciwmgielne z tyłu...Michał_1977 pisze:Ciekawe,co to odpiąłem?...
Ja to zrobiłem tak...
Moderator: G0 Karcio
ja bym na Twoim miejscu zobaczył czy masz przeciwmgielne z tyłu...Michał_1977 pisze:Ciekawe,co to odpiąłem?...
NEVERt0mal pisze:potwierdzam, zrób czarne
Masz na myśli t dalekosiężne?t0mal pisze:w halogeny czarne krzyże
Sprawdzę,ale widzę,że Ty nie masz tego kabelka.U mnie był wpięty w tym polu,co ta blaszka u Ciebie (pierwszy pin z lewej)marcinas1983 pisze:ja bym na Twoim miejscu zobaczył czy masz przeciwmgielne z tyłu
Tak zostaje.Zaklepanekret077744 pisze:nie malowałbym całych ani na srebrno ani na czarno, tak jest optymalnie, wyglada jak ori
ja ten przewód z wtyczką mam, ale jest jeszcze nie włożony po zrobieniu tego drut moda. Później jak ładnie dogiąłem ten drucik to wsadziłem na swoje miejsce tą wtyczkę z tym szarym przewodzikiem.Michał_1977 pisze:Sprawdzę,ale widzę,że Ty nie masz tego kabelka.U mnie był wpięty w tym polu,co ta blaszka u Ciebie (pierwszy pin z lewej)
Michał_1977 pisze:Po prostu kot =]
Może koledze podobają się kotki które są dla niego śliczne i porównał je właśnie z Twoim autkiemMichał_1977 pisze:sucharek90, nie wiem o co Ci biega...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 63 gości