[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
to cos wlochate mam na zime bo w raczki zimno, a ze ciezko sie sciaga wiec i letem tez to mam (ale po tej zimie juz znika)
dziekuje za pochwale mojego vw, jako ze jestes kobieta i masz mk2 co uwazam za rzadkosc to bede sobie sledzil twoje auto i co jakis czas zerkne, byc moze dasz sie namowic na jakies felgi i deliketny tunning
pozdrawiam
dziekuje za pochwale mojego vw, jako ze jestes kobieta i masz mk2 co uwazam za rzadkosc to bede sobie sledzil twoje auto i co jakis czas zerkne, byc moze dasz sie namowic na jakies felgi i deliketny tunning
pozdrawiam
- dawid018
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no i gdzie te obiecane foty??robal264 pisze:niedlugo moze jakies nowe foty mojego furacza jak cos to zapraszam na ogledziny.
co się teraz ciekawego z autkiem dzieje???jakieś nowe mody ??
obecne mkII by dawid018
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3081850#3081850
BYŁE MK2 by dawid018-wszystkie foto na I str.
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=63413
- robal264
- Kontakt:
psuje sie
kurde ostatnio skrzywilem kolo i trzeba bylo wahacz kupowac i felge ledwo udalo sie uratowac (tu podziekowania dla marcinoGTI ) a teraz znowu spalil sie doszczetnie alternator i zwarl sie akumulator, nie wiem cela sie oberwala czy co, lipny jakis miesiac i chwilowo zadnych modow nie ma wiec fotek tez nie, jutro jakies porobie to wrzuce
aaaaaa zapomnialem byl tunning - srebrne zarowki do kierunkowskazow
kurde ostatnio skrzywilem kolo i trzeba bylo wahacz kupowac i felge ledwo udalo sie uratowac (tu podziekowania dla marcinoGTI ) a teraz znowu spalil sie doszczetnie alternator i zwarl sie akumulator, nie wiem cela sie oberwala czy co, lipny jakis miesiac i chwilowo zadnych modow nie ma wiec fotek tez nie, jutro jakies porobie to wrzuce
aaaaaa zapomnialem byl tunning - srebrne zarowki do kierunkowskazow
- robal264
- Kontakt:
ja mialem takie miesiace juz pazdziernika ale juz koniec -naprawilem sysko
a teraz w koncu wiosna przyszla- pora cos dlubnac i nareszcie moglem sobie pozwolic na zrobienie stozkow do felg i kupilem sobie tez taka oto dziwna galke zmiany biegow, bardzo mi sie spodobala, doszly srebrne zarowki w tylne lampy i nie ma juz tej psujacej efekt pomaranczowej poswiaty, obecnie w planach sa ats classic 13cali ale to dopiero latem a teraz moze w koncu zrobie swoja zapowiedziana maske, ktora lezy juz w garazu od przeszlo dwoch miesiecy bo czasu brak, reszta po staremu
mala sejsa - poszalem troche i umylem w koncu swojego brudasa
efekt
a oto moje nowe nabytki
jak widac stozki dopiero przed lakierowaniem, pasuja calkiem niezle do auta, jutro bede przymierzal, jedyny minus to taki ze sa stalowe i lekko ciezkie ale to sie da zrobic
pozdro
a teraz w koncu wiosna przyszla- pora cos dlubnac i nareszcie moglem sobie pozwolic na zrobienie stozkow do felg i kupilem sobie tez taka oto dziwna galke zmiany biegow, bardzo mi sie spodobala, doszly srebrne zarowki w tylne lampy i nie ma juz tej psujacej efekt pomaranczowej poswiaty, obecnie w planach sa ats classic 13cali ale to dopiero latem a teraz moze w koncu zrobie swoja zapowiedziana maske, ktora lezy juz w garazu od przeszlo dwoch miesiecy bo czasu brak, reszta po staremu
mala sejsa - poszalem troche i umylem w koncu swojego brudasa
efekt
a oto moje nowe nabytki
jak widac stozki dopiero przed lakierowaniem, pasuja calkiem niezle do auta, jutro bede przymierzal, jedyny minus to taki ze sa stalowe i lekko ciezkie ale to sie da zrobic
pozdro
Ostatnio zmieniony śr mar 07, 2007 22:05 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- robal264
- Kontakt:
w tym problem ze nie mam takiej foty, dopiero sie zabieram za ich pasowanie, bo z deka ciasno wchodza w otwor centrujacy, jescze potrzebuje zwinac troszke metalu w plynie aby je wkleic bo jakos nie wierze w srubki (przyjda tu tylko male wkrety -szostki imbusowe)
jutro postaram sie je przymierzyc do felg i zrobic foto
jutro postaram sie je przymierzyc do felg i zrobic foto