MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
MK4 Variant 1,9 TDI by Show / zobacz 1 str. - kółka PORSCHE
showtime, co to tuning show dziś właśnie rozmawiałem z kolesiem z hali Targowej co się też zajmuje Tuning Show w Krakowie
I będę mógł wystawić 10-15 autek z grupy VAG właśnie na Tuning Show Miałby być wtedy zrobiony specjalny kącik dla grupy VAG
W tym tyg podjadę i porozmawiam z kolesiem i wszystko już ustalę w 100%
I zacznie się wybieranie 10-15 autek z grupy VAG które są godne uwagi
I będę mógł wystawić 10-15 autek z grupy VAG właśnie na Tuning Show Miałby być wtedy zrobiony specjalny kącik dla grupy VAG
W tym tyg podjadę i porozmawiam z kolesiem i wszystko już ustalę w 100%
I zacznie się wybieranie 10-15 autek z grupy VAG które są godne uwagi
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Rezerwuje miejsce warunek jest taki ze jak będą tam same szpachlowozy i plastikowe doopy to nie bede tam stał wiec miejsce mozesz zaklepac ale jak cos to mowie od razu ze moge sie przypadkowo rozchorowac na Tuning Show i jednak nie przyjechac jak sie okaze ze to festiwal buractwa
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
showtime,
Z tego co gadałem wstępnie z kolesiem:
- zrobiony byłby kącik na 10-15 autek z grupy VAG
- To (ja + kilka innych osób będą wybierały autka) wtedy wybieramy auta z grupy VAG które miały by stać w tym kąciku (wiadomo wybierze się same rodzynki które są warte uwagi)
- wjazd na teren Tuning Show 12-13 Maja i miejsce na tym terenie dla nas jest nieodpłatny (czyli wjazd za free)
- auta które by były wybierane nie były by tylko od nas z forum lecz ogólnie z grupy VAG Więc jednym słowem prze.. selekcja będzie i wybieranie (ale zarazem dobra zabawa i przyjemność z tego)
Resztę rzeczy i spraw ustalę na osobistym spotkaniu z panem który to zaoferował
Z tego co gadałem wstępnie z kolesiem:
- zrobiony byłby kącik na 10-15 autek z grupy VAG
- To (ja + kilka innych osób będą wybierały autka) wtedy wybieramy auta z grupy VAG które miały by stać w tym kąciku (wiadomo wybierze się same rodzynki które są warte uwagi)
- wjazd na teren Tuning Show 12-13 Maja i miejsce na tym terenie dla nas jest nieodpłatny (czyli wjazd za free)
- auta które by były wybierane nie były by tylko od nas z forum lecz ogólnie z grupy VAG Więc jednym słowem prze.. selekcja będzie i wybieranie (ale zarazem dobra zabawa i przyjemność z tego)
Resztę rzeczy i spraw ustalę na osobistym spotkaniu z panem który to zaoferował
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jest jest jest!
MMS przyszedł właśnie z Krosna ze gotowe
MMS przyszedł właśnie z Krosna ze gotowe
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
kurde az bym sobie do mojego przymierzył tak mi sie te felgi podobają
showtime, przestałem Cię lubić
Masz szczęści, że mam kupione nowe koło na ten sezon bo inaczej bym Ci tych czarnuchów nie oddał.. dzisiaj postawiłem przy moim Golfie i miazga, wystarczy pomalować wszystkie listwy i klamki u mnie w kolor i zupełnie inny samochód pomimo tych samych felg !! Jak przyjedziesz to musisz dużo %%% przywieść żebym Ci je oddał bez problemu
Dekielki ze złotym logo robią tutaj niesamowity efekt, po ich wyciągnięciu jest już średnio. Fotka nie oddaje wyglądu w realu - dziwne ale muszę to napisać: już Ci zazdroszczę, że będziesz miał takie koło
Masz szczęści, że mam kupione nowe koło na ten sezon bo inaczej bym Ci tych czarnuchów nie oddał.. dzisiaj postawiłem przy moim Golfie i miazga, wystarczy pomalować wszystkie listwy i klamki u mnie w kolor i zupełnie inny samochód pomimo tych samych felg !! Jak przyjedziesz to musisz dużo %%% przywieść żebym Ci je oddał bez problemu
Dekielki ze złotym logo robią tutaj niesamowity efekt, po ich wyciągnięciu jest już średnio. Fotka nie oddaje wyglądu w realu - dziwne ale muszę to napisać: już Ci zazdroszczę, że będziesz miał takie koło
www.PETROV.pl - NOWE CZĘŚCI SAMOCHODOWE !!
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
karoseria, oświetlenie, mechanika, termika, tuning
www.DYWANIKIdlaAUTA.pl - najlepsza oferta dywaników !!
welurowe, gumowe, korytkowe, wkłady bagażnika
2012: VAG Nysa | VAG Inwazja | DynóVWka | DUB IT | Tuning Zraz | The Best Of | V TZT
2013: IRS | Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja | VI TZT
2014: Worthersee | DynóVWka | Race1sm | DUB IT | TSB | VAG Inwazja
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Dobrze ten rancik wygląda
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To jutro juz czuje jak mnie Mateusz wiatrówką przywita szybciej wroce niz pojechalem a kółka chyba tylko na zdjeciach pooglądam
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
No to jak jesteśmy w temacie procentów to chciałbym przypomieć kto ci o tych kołach temat nadal na pw...
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Za górami, za lasami, żył se ŻuReK z prosiakami
Lecz przyjechał dziś Szołeczek i wziął komplet tych kółeczek
truckman, bedzie flaszka na ktoryms zlocie na pewno!
Towar odebrany, już sie grzeje w domku!
Miło było poznać kolegę w "realu" dziękuję za transakcję
Lecz przyjechał dziś Szołeczek i wziął komplet tych kółeczek
truckman, bedzie flaszka na ktoryms zlocie na pewno!
Towar odebrany, już sie grzeje w domku!
Miło było poznać kolegę w "realu" dziękuję za transakcję
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime pisze:Miło było poznać kolegę w "realu" dziękuję za transakcję
a mnie na SiBiiii haha Pozdroo
MóJ GoLFiK
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
ZAPRASZAM NA ZAKUPY : http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20870632" onclick="window.open(this.href);return false;
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Krzyssiek, niezłe jaja
jade sobie, nagle ktos sie drze na sibi showtime showtime
szkoda ze zasieg sie urwal pozdrowionka!
jade sobie, nagle ktos sie drze na sibi showtime showtime
szkoda ze zasieg sie urwal pozdrowionka!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
Ładnie to wygląda Podoba mnie się Teraz nabić opony i przymierzyć
showtime, nooo bo krótkiego kikuta mam aktualnie, a Ty chyba masz florydkę
MóJ GoLFiK