juz kiedys tutaj bylo takie MK IV -> alvarito -> http://www.forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=112&t=48326bartas20 pisze:afej, koło chyba bedzie pierwsze w PL na mk4
MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Czy to ważne czy pierwsze w Pl czy nie? Uważam że te kołko w srebrze na jazzblue, zrobi naprawde sporo pozytywnego zamieszania
- louderr_88
- Gadatliwa bestia
U mnie w sumie bardzo podobnie bo zbierałem graty dłuzszy czas i teraz wszystko sie maluje
Jakie parametry kół ??
Jakie parametry kół ??
Mój Czarnuch
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=508605" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Paviarotti pisze:Co to za felga?
dokładniebartas20 pisze:przypadkiem nie lexus sc430?
generalnie koła w posiadaniu mam z pół roku i było mnóstwo pomysłów co do malowania, między innymi całe w poler, całe na biało, środki w kolor auta, środki na złoto itp, ale ostatecznie podjąłem decyzję, że szkoda je ruszać, bo seryjne dekle mają nietypową fakturę i po pomalowaniu ich bądź spolerowaniu stracą cały urok, dlatego zostaje seryjne malowanie, jedynie ramiona muszę odświeżyć.wodzisun pisze:Oczywiście rozumiem, że koło nie zostaje takie - tylko np. idzie w poler
18x8J ET45louderr_88 pisze:Jakie parametry kół ??
doszło kilka paczek
a w nich:
Tarcze + klocki ZIMMERMANN przód
Tarcze + klocki ZIMMERMANN tył
2x łożysko przód FAG
2 długie łączniki TRW pod stabilizator i amortyzatory.
także coś tam skompletowałem do podwozia
zastanawiam się jeszcze nad sworzniami oraz pełnymi tulejami wahaczy S3 i nowymi gumami stabilizatora, ale czy jest sens
a w nich:
Tarcze + klocki ZIMMERMANN przód
Tarcze + klocki ZIMMERMANN tył
2x łożysko przód FAG
2 długie łączniki TRW pod stabilizator i amortyzatory.
także coś tam skompletowałem do podwozia
zastanawiam się jeszcze nad sworzniami oraz pełnymi tulejami wahaczy S3 i nowymi gumami stabilizatora, ale czy jest sens
tuleje wymień, 35zł/sztuka a 'podobno' dużo twardziej, ja nie zauważyłem, jak coś to lemfordera bierz. Co do gum na stabi, to wymień tylko jeśli obecne skrzypią albo coś i tylko z ASO:)afej pisze:tulejami wahaczy S3 i nowymi gumami stabilizatora,
zestawik ładny chociaż jeśli nie miałeś dobrej ceny na heble zimmermana to nie wiem czy nie przepłacony (wiadomo, Twoja kasa;) ).
kiedy składasz?
zdecydowałem się jednak na te tuleje i gumy stabi, jak mam tyle wymieniać podzespołów to dlaczego nie, lepiej raz a porządnie, osłony tarcz też wpadły, na razie przód
jeśli do końca tygodnia tego nie złożę, to dopiero po malowaniu, choć nie ukrywam, że wolałbym to ogarnąć przed podstawieniem auta do lakierni, ale zobaczy się czy pozwoli na to czas.miskieusz pisze:kiedy składasz?afej pisze:tulejami wahaczy S3 i nowymi gumami stabilizatora,
- Paviarotti
- Lord GTI
wczoraj po pracy zostałem trochę dłużej na warsztacie i powoli przygotowywałem sobie samochód pod malowanie, wyciąłem tylną szybę, i tak miałem ją zmieniać bo za bardzo dojechana jest, będzie nowa. Powyjmowałem też szyby i uszczelki, kilka fotek.
u kogo kolego będziesz furke malował?????? bo sam szukam jakiegoś warsztatu....