Piszczacy pasek klinowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pasek ci piszczy???
naciągnąć pasek i już.ooo napewno pomoże.wiem bo tak miałem.
a.a jak pasek rozrządu zapiszczy to zawory wyjdą na spacer kapą zaworową.
hehehe
a.a jak pasek rozrządu zapiszczy to zawory wyjdą na spacer kapą zaworową.
hehehe
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
ja mam problem z piszczącym paskiem w mk2 gates jutro go wymieniam bo jest już rozciągnięty i swoje przejechał ale zastanawiam się czy normalnym objawem przy słabym naciągu paska jak pada deszcz i odpalam rano gofera jest piszczenie przy dodawaniu gazu i obrotomierz stoi w miejscu dopiero po jakiś 20 sek normalnie łapie i pasek nie piszczy.....czy to czasem nie jest objaw zepsutego altka?
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
norek111 pisze:nie tylko jak kolo pasowe alternatora bedzie padecha to samo bedzie
nie kumam?
[ Dodano: 07 Lis 2007 22:52 ]
spoko spoko:) już kupiłem pasek a ogólnie to cały czas używałem gatesa więc próbowałem dostać gdzieś bosha ale nic z tego nigdzie nie ma i kupiłem jakiś hageshi na wypróbowaniehaps pisze:specWROC, to jest typowy objaw zuzytego paska ktory jest slabo naciagniety..slizga sie i piszczy...mozna go naciagac, ale w koncu peknie, wiec kup nowy i bedzie po klopocie
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
luzy na łozysku alternatora jeżeli nie pomoże po wymianie paskaspecWROC pisze:ja mam problem z piszczącym paskiem w mk2 gates jutro go wymieniam bo jest już rozciągnięty i swoje przejechał ale zastanawiam się czy normalnym objawem przy słabym naciągu paska jak pada deszcz i odpalam rano gofera jest piszczenie przy dodawaniu gazu i obrotomierz stoi w miejscu dopiero po jakiś 20 sek normalnie łapie i pasek nie piszczy.....czy to czasem nie jest objaw zepsutego altka?
Ostatnio zmieniony czw lis 08, 2007 02:11 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- specWROC
- (()())G.O.L.F.(()())
- Kontakt:
dalej przerabiam temat już z którymś paskiem z kolei a tutaj link
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=165489
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=165489