dlaczego czasem gasnie:(

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » wt gru 06, 2005 23:08

DOKTORA NIE WLEWAJ !!!!!! spieprzysz sobie tylko auto ja bym za chiny tego do auta nie wlal jak zmienisz olej to potem znowu mozesz!! miec to samo a nawet jeszcze gorzej Wiec proponowalbym bym go pouszczelaniac konkretnie :)))(chyba ze chcesz sprzedac autao to wlewaj niech sie potem inni z nim mecza )

Awatar użytkownika
igor002
Marysiakra
Marysiakra
Kontakt:

Post autor: igor002 » śr gru 07, 2005 01:19

To_mas pisze:DOKTORA NIE WLEWAJ !!!!!! spieprzysz sobie tylko auto ja bym za chiny tego do auta nie wlal jak zmienisz olej to potem znowu mozesz!! miec to samo a nawet jeszcze gorzej Wiec proponowalbym bym go pouszczelaniac konkretnie :)))(chyba ze chcesz sprzedac autao to wlewaj niech sie potem inni z nim mecza )
zalecam rpzeczytanie tematu bo niechce tego brzydko nazywac ale kolega sie wlasnie zbłażnił, ale wielki :kufel: :bajer:

Już wyjaśniam dlaczego, mówiac doktor w temacie mam na mysli środek dołanczany do benzyny, wypierajacy wode i czyszczący układy wtryskowe i gażnikowe jak i cały układ paliwowy, bo jest bardziej drążący, niema nic wspólnego z olejem. Taki srodek, oczywiscie jakiejs firmy na poziomie, nie jest szkodliwy dla silnika, a dla ukłądu wtryskowego jak najbardziej na plus, bo go dodatkowo smaruje , benzyna sama niema aż takich właściwosci.

pozdrawiam serdecznie i eszcze raz :pub:

Mk3 GTI 16V ABF

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”