[mk 1] LS 1.5 turboburbo by pczerniej
Moderator: G0 Karcio
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
Dejman, Matias, bob-mencik wielkie dzięki
fotki w kolorze w lepszej jakości
z malowanie reszty elementów niestety muszę poczekać do przyszłego tygodnia :smutny:
powoli wzięliśmy się za składnie silnika. Pomalowane zostały niektóry elementy : blok , pokrywa , kolektor itp . Głowica, koła, króćce wyczyszczone.
do pełni szczęścia zostało jeszcze skończyć piaskować skrzynie ale piasek się skończył :smutny:
Do silnika doszły nowa miska olejowa, uszczelka pod głowicę, kolektor, pokrywę, miskę ... simeringi, świece NGK.
no i dziś na koniec dnia tak już silnik wyglądał :cfaniak:
fotki w kolorze w lepszej jakości
z malowanie reszty elementów niestety muszę poczekać do przyszłego tygodnia :smutny:
powoli wzięliśmy się za składnie silnika. Pomalowane zostały niektóry elementy : blok , pokrywa , kolektor itp . Głowica, koła, króćce wyczyszczone.
do pełni szczęścia zostało jeszcze skończyć piaskować skrzynie ale piasek się skończył :smutny:
Do silnika doszły nowa miska olejowa, uszczelka pod głowicę, kolektor, pokrywę, miskę ... simeringi, świece NGK.
no i dziś na koniec dnia tak już silnik wyglądał :cfaniak:
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
- mietek-tychowo
- Ma gadane
- Kontakt:
kurcze marzy mi się też taki konkretny remoncie fury tylko jak sobie popatrzę na takie tematy jak ten to dostaje bólu głowy
wielki szacunek za twoją prace
no fakt to na pewno ułatwia nieco sprawękamiloooo pisze:masz warunki i roboli to i praca idzie
wielki szacunek za twoją prace
Ostatnio zmieniony sob lut 13, 2010 21:52 przez mietek-tychowo, łącznie zmieniany 1 raz.
...a ósmego dnia bóg stworzył strażaka.
ale przesada....z kolejna odsłona prac nad autkiem coraz bardziej leci mi ślinka....kolor czerwony w golfie to najlepszy wybór, osobiście nie wyobrażałem sobie do niego żadnego innego. a ten silniczek, mały ale jak się prezentuje. pozdro
moj golf => http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=262301 <= zapraszam do oględzin mojej "serii" ;p
- pczerniej
- Forum Master
- Kontakt:
dzięki wszystkim za dobre słowo :)
Kamil głowicy nie malowałem bo udało się ją dobrze wyczyścić także nie było sensu robić sobie dodatkowej roboty z rozbieraniem do malowanie itp itp
prac ciąg dalszy , nareszcie udało się pomalować element przez który prace staneły w miescu, mianowicie
skrzynia także mam nadzieje, że jutro skrzynie przykreci się do silnika i może zaczniemy silnikmontować
i ostatnie elementy do silnika pomalowane
z nowości doszła rura środkowa wydechowa, przewód miedziany na hamulce
Kamil głowicy nie malowałem bo udało się ją dobrze wyczyścić także nie było sensu robić sobie dodatkowej roboty z rozbieraniem do malowanie itp itp
prac ciąg dalszy , nareszcie udało się pomalować element przez który prace staneły w miescu, mianowicie
skrzynia także mam nadzieje, że jutro skrzynie przykreci się do silnika i może zaczniemy silnikmontować
i ostatnie elementy do silnika pomalowane
z nowości doszła rura środkowa wydechowa, przewód miedziany na hamulce
Capo di tutti capi
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT
Nord-vag.pl
MK1 1.8 20vT