Jak wzmocnić sprzęgło domowymi sposobami?? FOTO PORADA :D
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Użytkownik
bandyta mk1love, co do dzieci to jeszcze czas wiec nie przesadzaj jak bym teraz zasiał to bym pewnie cabrio nie skonczyl A żyd nie jestem to się dzielę wiadomościami i liczę na to samo ze strony innych bo nie bede kasował kasy na kimś żeby mu objasnic co i jak po to jest forum moim zdaniem aby pytać i dzielić się uwagami
JADĄC Z PRĘDKOŚCIĄ 280KM/H...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
- pusty
- Użytkownik
- Kontakt:
http://www.sprzegla.com/cennik/cennik-r ... owych.html
wyszukałem cennik p. Radzikowskiego....
wyszukałem cennik p. Radzikowskiego....
4 x 4-- 4 FUN, 4 PROTECTION, 4 SWANK....
STR. 6->wykres, 10->fmic, 11->cięty zderzak, 13->nowe TURBO
a wszystko jest tutaj ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=226102
STR. 6->wykres, 10->fmic, 11->cięty zderzak, 13->nowe TURBO
a wszystko jest tutaj ---> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=226102
-
- Użytkownik
pusty, słuchaj ja rozmawiałem osobiście z Radzikowskim!! i sam docisk bez spieku to koszt +- 1000zl do silnika VR6!! nie masz co sie sugerować na stronie masz jego nr tel to zadzwoń jak nie wierzysz!!
[ Dodano: 17 Mar 2010 21:00 ]
bandyta mk1love, a co do skrzyni.. hmmm to za skomplikowane dla mnie za dużo zębatek z kumple raz skrzynie z capka robilismy i cos sie pomylilo nam i capek na 2 jechal do tylu
[ Dodano: 17 Mar 2010 21:00 ]
bandyta mk1love, a co do skrzyni.. hmmm to za skomplikowane dla mnie za dużo zębatek z kumple raz skrzynie z capka robilismy i cos sie pomylilo nam i capek na 2 jechal do tylu
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
odgrzeje trochę temat, jak to się sprawuje taki docisk na podwójnej sprężynie ? słyszałem że jest problem z łapą łożyska... gnie się , łamie pęka...
zależy jak zrobisz tą drugą sprężyne, tzn ile jej będzie
auto tematu zostawił całą bez cięcia jej, jeszcze rozmawiałem z kim innym też zostawił całą ale właśnie był problem z łapą łożyska która nie dawała rady ,dalej jeszcze gadałem z kim innym i (kto już taki docisk sobie sam robił tylko do bmw ) powiedział mi żeby obciąć po 1 cm od środka każdą blachę , może jeszcze się ktoś wypowie w temacie kto już ma doświadczenie właśnie z taką przeróbką...
hmm na początku też logicznie nie pomyślałem i zostawiłem całe ale i tak to sprawowało sie super... a teraz to dla pewności można przyciąć tak jak kolega wyżej 1cm wystarczy ale jak sie 1,5cm przytnie też nic sie nie stanie
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
TO CO JEST PRZED TOBĄ...
JEST JUŻ PRZESZŁOŚCIĄ...
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
siemka, mam maly problem, kupilem sprzeglo sasch do vr6 (kompletne) "niby wzmocniony docisk" dzisiaj zalozone do AFN-a, docisk skrecony jest na sruby zamiast nitow i problem jest taki ze po zlozeniu nie idzie ruszyc ani silnikiem, nie chce nawet zakrecic ani praktycznie pedalem czy jest mozliwosc ze te sruby koliduja ze skrzynia z AFN-a?
dziwny temat nigdy nie widziałem takiego skręcanego na śruby daj jakieś fotki , stargaj skrzynię i zobacz o co się zapiera będziesz widział...
MiChAoS, jak to wzmocniony? kto to wzmacniał?
MiChAoS, a koło zamachowe dobrze założyłeś???
bo wstyd się przyznać ale ja się kiedyś machnąłem i musiałem od nowa skrzynię wyciągać
bo wstyd się przyznać ale ja się kiedyś machnąłem i musiałem od nowa skrzynię wyciągać