zrobiłem kilka fotek pompy, ale u mnie dziś strasznie lało więc nie są najlepsze
arwam, pisząc o odłączeniu kabla miałeś na myśli przewód który jest u mnie pod pompa???ten na ostatnim zdjęciu???
Jeżeli tak to czy odkręcenie go od pompy nic nie uszkodzi??? (oczywiście po uruchomieniu silnika) , są tam chyba 2 śruby, bo z drugiej strony przewód wchodzi w taka okrągła kostkę i nie da sie go rozłączyć, bez wypinania pozostałych czujników.
Wracając do konta wtrysku jak kupowałem samochód to miał za wysokie obroty prawie 1200rpm, ale ciekła pompa myślałem ze to wina wycieku po uszczelnieniu samochód był strasznie słaby właśnie miedzy wolnymi a 2000rpm. ze pod niewielka górkę to na 2 wjeżdżałem, po podniesieniu dawki poprawiło sie ale spalanie mailem około 9-10 l na sto, obniżyłem dawkę ostawiając na dymienie spalanie spadło na 7 -8 l na sto, ale słabość powróciła, nie jest teraz tak ze nie ma w ogóle siły ale jak właśnie potrzebuje odrobiny mocy i depnę to sie nie zbiera tylko obroty rosna a od 2200rpm czuc dopiero gwałtowne przyspieszenie.