Nie wiem czemu inni tak zaczynają, ale ja po prostu przyciemniłem w Golfie szyby, gdyż na tym miałem skończyć z modyfikacjami... i to samo było z tubą, kupiłem ją byle coś tam mocniej bassior zapodawał...TheGwiazdor pisze:...ale czemu niektórzy zaczynają przygodę z Golfem od ściemniania szyb zakładania tub basowych???
a co do szyb ... zostaną jeszcze przyciemnione przednie minimalnie lżej niż te w tyle...
a co do tuby ... jak tylko wrócę do zdrowia i zejdę z wyciągu to tą fujjj brzydką tubę zastąpi zabudowa własnej roboty (którą narazie wykonuję na rysunku) ...
Bassior pewnie że musi być , a koło nie podskakuje bo dzień wcześniej przed zrobieniem fotek byłem z tym kołem u wulkanizatora, żeby założył gume na felge i ogólnie to kółko jeździło tylko pare dni...TheGwiazdor pisze:3. Bassior bo musi być (a nie podskakuje Ci to koło w bagażniku?)
Niedługo lampki będą nowe i założone, więc zobaczymy, może da się je głębiej wcisnąćTheGwiazdor pisze:Co bym zmienił:
2. Ewentualnie poprawił te wyłupiaste wewnętrzne (schował je głębiej)
to również jest w planach :]TheGwiazdor pisze:3. Może szeroka dokładka jak będzie niskie zawieszenie
Będą Clary ale nie dymione... :/TheGwiazdor pisze:4. Tył lampy ale może założyłbym clary ale dymione. Ładnie by się prezentowały.
Jak będzie większy dopływ gotówki (czytaj za odszkodowanie) to te felasie pójdą w świat a zastąpią je najprawdopodobniej jakieś ATSyTheGwiazdor pisze:5. Felgi to już pisałem.
Spoko, ale zdjęcia następne będą dopiero za miesiąc bo cyfrówkę musiałem oddać do serwisu do naprawy niestety...TheGwiazdor pisze:6. Reszta jak będzie więcej zdjęć
W sumie każdy robi autko tak jak mu sie podoba, lub niektórzy jak innym się podoba, ale ja tu własnie dowiaduje się od was co by można zmienić, dopracować, itp itd, i wielkie dzięki Wam za to pomoc jest zawsze mile widzianaTheGwiazdor pisze:*są to moje i tylko moje przemyślenia.wyrażają moje spostrzeżenia oraz ocene ogólną przedstawionego samochodu.autor postu nie musi się wcale z nimi liczyć.
TheGwiazdor, dzięki za opinie na temat autka