ok,dzięki sprawdzęJohny1984 pisze:sprawdź na obudowie napinacza paska rozrządu - tam być powinien być typ paska do danego rodzaju silnika....
V MAX Diesli
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Nareszcie.. gdybym mogl dalbym ci punkta za myslenie.. tak to byla ironia bo temat pojawil sie chwile po tym jak zakonczyl sie inny "vmax"..Gobo90 pisze:Według mnie to nie bajka …… to IRONJA heheGitner pisze:Moje cacko lecialo 239.. no ale droga sie juz konczyla wiec hamowac nalezalo..
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
- MaSa_Golf
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
vw_vandal wcale nie przesadzilem, tyle bylo, ale tak jak pisze z lekkiej gorki i na waskich oponach. To bylo konkretne Vmax, wiecej by raczej nie poszedl, wskazowka od obrotka na czerwonym polu...
A jak jechalem kiedys 160 km/h to zrobilem zdjecie telefonem licznika jak nie wierzysz to moge je tu wrzucic niestety przy 170 zdjecia nie mam ale naprawde tye jechalem
A jak jechalem kiedys 160 km/h to zrobilem zdjecie telefonem licznika jak nie wierzysz to moge je tu wrzucic niestety przy 170 zdjecia nie mam ale naprawde tye jechalem
- vw_vandal
- Forum Master
- Kontakt:
gniochu, ja JR leciałem 170 do tylu się odzczuwało przyśpieszenie dalej nie katowałem silnika ale np. mój braciak też JR leciałem z nim 183 km\h ale to już katowanie silnika. Diesel zwyklas i 170 km\h może faktycznie licznik przekłamuje.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DvkPN1Buok0&feature=autoplay&list=FLdQqUeMMZKpjqZ72OdcA6cQ&lf=mh_lolz&playnext=1[/youtube]
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
nie tylko Gobo90 tak twierdziłGitner pisze:Nareszcie.. gdybym mogl dalbym ci punkta za myslenie.. tak to byla ironia bo temat pojawil sie chwile po tym jak zakonczyl sie inny "vmax"..
pzdr
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color].
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Sorki za przeoczenie dac temu panu punkta..Johny1984 pisze:nie tylko Gobo90 tak twierdziłGitner pisze:Nareszcie.. gdybym mogl dalbym ci punkta za myslenie.. tak to byla ironia bo temat pojawil sie chwile po tym jak zakonczyl sie inny "vmax"..
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
- MaSa_Golf
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Zdjecie licznika przy 160 km/h
Jechalem troche ponad 170 km/h tyle bylo na liczniku Mozliwe ze przeklamuje ale kazdy pisze ile bylo na zegarze. Kazdy licznik troche zawyza, kiedys w Auto-Świecie byl tast licznikow w nowych autach i w kazdym o kilka km przeklamywal a co dopiero w 19 letnim golfie ale na liczniku bylo
Pozdr0
Jechalem troche ponad 170 km/h tyle bylo na liczniku Mozliwe ze przeklamuje ale kazdy pisze ile bylo na zegarze. Kazdy licznik troche zawyza, kiedys w Auto-Świecie byl tast licznikow w nowych autach i w kazdym o kilka km przeklamywal a co dopiero w 19 letnim golfie ale na liczniku bylo
Pozdr0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.