Wobec tego omijaj ten serwis z daleka i zreszta nie tylko ten ale i wiele innych serwisów VW, w wiekszości pracują tam niedouczone papraki za najniższą krajową i nadają sie ewentualnie do wymiany oleju i filtrów z pomocą ELSY. Najsmutniejsze jest jednak to że gdy cos sie w aucie rzeczywiście wysra to ci artysci podstawiają jak leci podzespoły aż w końcu trafią (lub nie). Znam osobiscie mechanika z jednego z ASO, który w firmie nie jest w stanie nic naprawić (no bo panie tu trzeba pól silnika wymienic), natomiast po godzinach jest w stanie naprawić kazde auto z grupy VAG, a diagnoze jest w stanie przeprowadzić przez telefon zadajac dosłownie kilka pytań - i rzadko sie mylivw_vandal pisze:Chłopaki byłem w serwisie VW w Szczecinie i się zapytałem mechanika, a on mówi że te prawdziwe TDi jest w Mk4 i jakoś od 2000 roku te z Mk3 to jest pompa rotacyjna z komputerem bez pompo wtrysków czyli TDi i nie TDi tak mi koleś odpowiedział.
A wracając do tego co napisałeś to zapytaj sie przy okazji czy te silniki VW na common-railu to też nie są TDI i dlaczego ci kretyni naklejają te durne znaczki na klape w silnikach VP, skoro kazdy serwisant w ASO wie ze to ściema - przeciez jak sie wyda to bedzie wielka zadyma