Jak kupowałem auto to wszystko było OK z silnikiem. Dopiero po kilku tygodniach zleciłem mu wymianę rozrządu a on w tym czasie uszkodził wał korbowy. Wywiercił więc w nim jakiś klin i przykręcił mocno na 3 śruby.
Dziś powiedział, że te mocne dymienie z rury może być powodem jego błędu. Dlatego auto zostawiłem u niego i w następnym tygodniu postara się to naprawić, ewentualnie kupi jakiś używany wał korbowy...
Pieniądze przekazane, umowa jeszcze nie.
Moderatorzy: jhosef, doggie, VIP
Re: Pieniądze przekazane, umowa jeszcze nie.
Mylisz się, żeby wydali Ci nową kartę pojazdu trzeba przerejestrować auto na nowe numery.maj0nez pisze: Kolego karta pojazdu duplikat kosztuje 70zł to o czym mowa jakie zabezpieczenie.
Przez przypadek trafiłem na ten temat, widzę że działo się to dość dawno, jak sprawa się skończyła?
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
WichuTM, nie pisz innym że się mylą skoro sam podajesz błędne informacje. Duplikat karty oczywiście można wyrobić.
No to widocznie mnie zrobili w ch*** bo jak kupowałem auto gość mi tłumaczył, że inaczej się nie da dlatego on nie wyrobił karty pojazdu tylko dawał mi zaświadczenie o zarejestrowaniu z jego WK, żeby wyrobić nową kartę podczas ponownej rejestracji. Pytałem u siebie w urzędzie i mówili, że mogę w ten sposób to zrobić. Zwracam honor w takim razie
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
Pieniedzy nawet nie zażądałem. Moja decyzje, wiec ja biore odpowiedzialnosc. Przynajmniej się nauczę. Szkoda tylko ze kupilem go za 2tys, wlozylem 1tys, a sprzedaje za... tysiąc.
Do wymiany wał korbowy i koło od wału, a tak wszystko w porządku. Jednak dlatego, że mechanicy b. duzo sobie liczą jestem zmuszony sprzedać Golfa za grosze.
Do wymiany wał korbowy i koło od wału, a tak wszystko w porządku. Jednak dlatego, że mechanicy b. duzo sobie liczą jestem zmuszony sprzedać Golfa za grosze.