Strasznie bierze olej.... 1.6 JR
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
jak sie uda to moze i zmienisz bez sciagania. Co do zalewania silnika MotoDr to powiem ze pomaga, jak sie nie martwisz o silnik i wiesz ze jego czas nadszedl to smialo mozesz zalac. Tylko powoli musisz odkladac na nowy silnik
- Developers
- Gadatliwa bestia
- Auto: GULF MK II AUDI S3 8L
jeszcze mam takie pytanie... Jak będzie dobra kompresja na tłokach to może być, że pierścienie nie poszły tylko głowica ? uszczelniacze itp .... Bo strasznie głośno szklanki słychać..... Samochód stał tydz bez odpalania dzisiaj rano było -2 u mnie pod chodzę grzeje świece ssanie i półtora obrotu rozrusznika i pali... Coś nie chce mi się wierzyć, że to pierścienie... Chyba, że się mylę ?
Co do drugiego silnika też może być ryzyko... NIe wiadomo czy doktor nie był zalany itp... Mogę obejrzeć sprawdzić płyn chłodniczy czy sadzi wtedy objawy uszczelki... Jak z spalinami szklankami itp... Wymienię olej albo prze płucze olej i może więcej brać... Są teraz magiki..
Co do drugiego silnika też może być ryzyko... NIe wiadomo czy doktor nie był zalany itp... Mogę obejrzeć sprawdzić płyn chłodniczy czy sadzi wtedy objawy uszczelki... Jak z spalinami szklankami itp... Wymienię olej albo prze płucze olej i może więcej brać... Są teraz magiki..
Mieć mniej, żeby mieć więcej. To wymaga poświęceń. Spójrz głębiej, żeby dostrzec. To co najcenniejsze, to co najważniejsze....
https://www.facebook.com/Golf-MK-II-1817132551907679/
https://www.facebook.com/Golf-MK-II-1817132551907679/
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
prowadnice zaworowe , uszczelniacze wyfrezowac gniazda nowe pierscinie i bedzie ok
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;