[GOLF MK2] nowe mody na A.D. 2011
Moderator: G0 Karcio
Mk II nowe mody na A.D. 2011
Jak na razie wydech konczy się zaraz za ławą więc dlatego szyby w domu drżą gdy go odpalam
Poszło PW
Powoli poleruje rury na dolocie
Powoli czyszczę środek po pół roku stania fury, ścinków kabli, kurzu itp od groma
No i taki mały prezent sobie zrobiłem na ćwierć wiecze
Na dniach mam nadzieje, że skończe wreszcie wydech i będzie można się powozić
Aha, żeby nie było, ze fura nie żyje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Powoli poleruje rury na dolocie
Powoli czyszczę środek po pół roku stania fury, ścinków kabli, kurzu itp od groma
No i taki mały prezent sobie zrobiłem na ćwierć wiecze
Na dniach mam nadzieje, że skończe wreszcie wydech i będzie można się powozić
Aha, żeby nie było, ze fura nie żyje:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetta front jest praktycznie od początku tego auta (2005r.) xenona nie planuje, z misiami trzeba żyć w zgodzie :helm: po co im dawać pretekst do kontroli??
Ba, dobrze mówisz. Ja pewnie tez już zrezygnuję z tej pomocy, a z 2 strony przypału ;) Będzie to w końcu sie toczyć na wiosnę?
Doszło troche kabelków
Jeszcze tylko regulacja, żeby byle podmuch wiatru go nie uruchamiał i będzie git
Jeszcze tylko regulacja, żeby byle podmuch wiatru go nie uruchamiał i będzie git
Mała aktualizacja z ostatnich prac:
regeneracja zakupionych silniczków reflektorów, teraz już nie skrzypią
Jak widać fabryka (Hella) smaru dała tam bardzo dużo
Tu efekt końcowy lampek na samochodzie
regeneracja zakupionych silniczków reflektorów, teraz już nie skrzypią
Jak widać fabryka (Hella) smaru dała tam bardzo dużo
Tu efekt końcowy lampek na samochodzie
wielki respekt. autko masakra. wyglada bardzo dobrze. koledzy pisali tam kiedys o alusach ale po co skoro jak fruniesz to ich nie widac
pozdrawiam
pozdrawiam
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
eeeeeeee jakoś mi te lampy do ogólnej koncepcji auta nie pasują... weź środki na czarno przemaluj, będzie lepiej
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
zgadzam sie z Ryskiem lampy wygladaja niezbyt, chociaz jesli wlascicielowi sie podobaja to niech i tak zostana mnie bardziej zastanawiaja efekty prac mechanicznych
Ważne, że świecą dużo lepiej niż ori Hella, środków na czarno nie będzie, ew. inne kierunki w deseń jak lampa.
Co do efektów prac mechanicznych: trzeba będzie na nie jeszcze troche poczekać, na razie autko jest wstępnie wystrojone na 0.4bara, po ogarnięciu kilku elementów i patentów, które chce wprowadzić, będzie finalne na 0.8-0.9. Na razie składam kase na wtryski i pewnie nową pompe, do końca zimy zostanie tak jak jest, tylko nabić klime i jeździć
Co do efektów prac mechanicznych: trzeba będzie na nie jeszcze troche poczekać, na razie autko jest wstępnie wystrojone na 0.4bara, po ogarnięciu kilku elementów i patentów, które chce wprowadzić, będzie finalne na 0.8-0.9. Na razie składam kase na wtryski i pewnie nową pompe, do końca zimy zostanie tak jak jest, tylko nabić klime i jeździć
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a jak auto teraz jeździ??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Wg mnie bezpieczniej, tzn turbo szybciej zaczyna wstawać a później kończy, przez co nie ma takiego szarpania kierownicą i gubienia trakcji jak wcześniej, teraz moge dać auto dziewczynie bez obaw Ale żeby było na 100% dupowozem, musze dodać kilka rzeczy w programie i osprzęcie, obiecuje, będzie nietypowo i prawdopodobnie pierwsze takie rozwiązanie na świecie
Co do samych możliwości turbiny: trudno to ocenić, bo duży wpływ ma nowy wydech i mocno zmieniony dolot, fakt, że trzeba było dolać mocno paliwa więc flow przez silnik jest
Co do samych możliwości turbiny: trudno to ocenić, bo duży wpływ ma nowy wydech i mocno zmieniony dolot, fakt, że trzeba było dolać mocno paliwa więc flow przez silnik jest