przy okazji masz za darmo kontrolę stanu technicznego pojazdu przed zakupem - same plusyjan1966 pisze:Widziałem że tam przegląd ma do jutra ważny to też na + bo może go zrobić przy twojej obecności i znów stówa zostanie
***Kupujemy używany samochód - informacje pytania, porady***
Moderatorzy: palio, jhosef, VIP
***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
https://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=538082&p=7130128#p7130128
-
- Nowicjusz
Re: ***Kupujemy samochód - informacje, pytania, porady***
W sumie stoi od 27 grudnia, może nikt go nie sprzątnie... a jak sprzątnie to poszukamy czegoś innego w każdym razie bardzo dziękuję za pomoc, podajcie adresy to powysyłam flaszki!jan1966 pisze:W sobote do ok 13 stacje diagnostyczne są czynne o ile auto sie predzej nie sprzeda mnie tak kiedys fokusa sprzątneli, byłem już w drodze a facet mi dzwoni że juz poszło
A propo pomocy przy ogledzinach jak mie masz z kim jechać poproś kogos z forumowiczów jak sie nie myle to z grupy warmińsko-mazurskiej, a co do flaszki jesteś przeziebiona otwórz dosyp troche pieprzu i posmaruj sie od środka-na zdrowie [pomoze]
-
- Nowicjusz
Chłopcy... a nie dziwi Was ilość wyświetleń? ok, może ja sama dobiłam z 50 ale prawie 700?
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Spokojnie, zadzwoń popytaj, niech Ci wysle zdjecia srodka, bo tego nie ma w ogłoszeniu. Popytaj to co Ci napisali forumowicze co z tymi blachami, przeglądem, czy ma paragony na te rzeczy co wymienił, czy gdzieś rdzewieje, czy silnik bierze olej itd. itp. Najważniejszy to spokój i bez żadnego podniecenia, jak nie ten to innyfrazinkson pisze:Chłopcy... a nie dziwi Was ilość wyświetleń? ok, może ja sama dobiłam z 50 ale prawie 700?
Jak dla każdego flaszkę, to Ci jeszcze na astre nie starczy
-
- Nowicjusz
dlatego zrobie chyba to co Jan mi napisał Wasze zdrowiekostek007 pisze: Jak dla każdego flaszkę, to Ci jeszcze na astre nie starczy
Ponawiam pytanie
liteon0 pisze:Koledzy Passat B5fl 2005r kombi 2.0 131KM. Macie jakies opinie o tym silniku?
ALH + 205 + chip
Bierze olej, poza tym generalnie ok.
GTI Edition 16v: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 2#p6794683
liteon0,
jak ma mniej jak pół miliona - jeszcze pożyje (ze 200 tyś)
Jak miał 600 kiedy go przytargali do Polski - sukcesywna wymiana wszystkiego po kolei.
Dobry Passat B5 jest jak Yeti - podobno ktoś kiedyś widział
jak ma mniej jak pół miliona - jeszcze pożyje (ze 200 tyś)
Jak miał 600 kiedy go przytargali do Polski - sukcesywna wymiana wszystkiego po kolei.
Dobry Passat B5 jest jak Yeti - podobno ktoś kiedyś widział
Ma 330tys i jest z Polskiego salonu.Ostatni serwis w 2012r przy przebiegu 225tys. Ogolnie nie ma sie czego bac?
ALH + 205 + chip
Yeti
- herbu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
Panowie, to znów ja Asterka niestety nieaktualna... Myślicie, że mogę się wybrać po Audi? czy poszukać czegoś innego?