CB - pogaduchy ogólne
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
W innych sklepach montaż i strojenie robią gratis. 369 a 400 zł to lekka różnica i w tej cenie jest to do przyjęcia. Antenkę bym jednak zamówił sirio a nie midlanda.
Ostatnio zmieniony sob lip 19, 2008 12:59 przez BENITO, łącznie zmieniany 1 raz.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
- SeBiDiN_GTI
- BlackMagicPower
- Kontakt:
BENITO robilem amatorski test z dwoma unidenami 520. Oba z montazowymi antenkami ok 160cm. Na innych kanalach byla cisza, nie zauwazylem zeby sialo. W serwisie ostatnio rozmawialem o tym unidenie. Ponoc w ogole z tym sianiem na kanalach to jest sciema. Chodzi glownie o to ze president jest na rynek europejski a uniden na amerykanski. Poza tym z tego co wiem to niektore presidenty maja plytke unidena, nie odwrotnie. Wczesniej korzystalem z onwy mk3 i alana setki. Uniden zostawia z tyly oba radyjka.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pozdro
TDI AFN http://www.youtube.com/watch?v=O5qLW7eoBkc
TDI AFN http://www.youtube.com/watch?v=O5qLW7eoBkc
- hakersharp
- Nowicjusz
Rozumiem, czyli nie warto pchać się w te nowe zabawki. Pozostaje pytanie, czy kupić Johnnego I czy odłożyć i kupić Herberta? Nurtuje mnie jeszcze kwestia montażu anteny w dziurkę, bo mam w dużym mobilu dach z tworzywa, więc jako tako masy antena nie będzie miała. Co w takim wypadku zrobić? Pociągnąć osobno kabel masujący pod główkę anteny?
- ManiekGLS
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Radiio CB z Antena do 400zł
Panowie potrzebuje pilnie kupic jakis zestwik do 400zł poniewaz mam kase teraz a jak sie rozjedzie to radia nie kupie jak bym mogl prosic o wstawianie linkow do kompletow jakie powinienem/polecacie kupic.....
Do admina/Modernatora:Wiem ze jest odpowiedni dzial ale ciezko sie w nim cos dowiedziec bo kazdy chce kazdemu pomudz i nie ma knkretnej odp ja poprosze kolegow linki jakie polecaja,kupie i pozniej mozna wyciac temat.Dziekuje za wyrozumialosc:)
ManiekGLS, poszedłeś po najmniejszej linni oporu...
Masz szczęście że istnieje opcja scalania postów.
Na przyszłość proszę jednak by taka sytuacja nie miała miejsca, co by to było gdyby wszyscy pojechali takim tekstem jak Twój?
Mirek
Do admina/Modernatora:Wiem ze jest odpowiedni dzial ale ciezko sie w nim cos dowiedziec bo kazdy chce kazdemu pomudz i nie ma knkretnej odp ja poprosze kolegow linki jakie polecaja,kupie i pozniej mozna wyciac temat.Dziekuje za wyrozumialosc:)
ManiekGLS, poszedłeś po najmniejszej linni oporu...
Masz szczęście że istnieje opcja scalania postów.
Na przyszłość proszę jednak by taka sytuacja nie miała miejsca, co by to było gdyby wszyscy pojechali takim tekstem jak Twój?
Mirek
Ostatnio zmieniony sob sie 09, 2008 12:10 przez ManiekGLS, łącznie zmieniany 1 raz.
Klinika Krynica M-Modyfikacje,SWAP
Drive Slow But Low
Mk2 GTI viewtopic.php?p=2552931#2552931" onclick="window.open(this.href);return false;
Mk1 GTI viewtopic.php?t=195507" onclick="window.open(this.href);return false;