[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/2011 Air,Felga LandRover
ja mam u siebie 18 fele 8.5cala i na to ma nałożone 215.35 r18 firmy nankang.i jest ciekawie...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
kiedy jakis aktual? coraz cieplej jest
ps: wczoraj nie poznałem cie dopiero jak blizej podjechałem
ps: wczoraj nie poznałem cie dopiero jak blizej podjechałem
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
Dziś u tokarza robi się trójnik do Aira do podłączenia kompresora plus czujnika ciśnienia do tego doszło sporo złączek do węży plus manometrów, zostało kupić wąż i można montować... dodatkowo poszło zamówienie pod adaptery do felg więc jak dobrze pójdzie przyszły tydzień jak przyjdą i będzie oki zamówi się oponki i za jakieś 2 tyg fele i Air będzie na aucie. Klapa zrobiona do tego wycieraczka poszła na półeczkę do zimy...więc bliżej niż dalej z planem na sezon 2011 później dojdzie jeszcze pare fantów ale o tym kiedyś tam... Jest plan więc trzeba realizować
Eidt: 04-03-2011
Wentylki ukryte:
Powoli składamy do kupy Air zostało kupić węże parę oringów, klej do gwintów i przewody do podłączenia i można zakładać...
I taki mały akcent dostałem B4 no ale przynajmniej dobrze leży w dwóch tego słowa znaczeniach
I ori portfel VW
We wtorek przyjdą adaptery do felg będzie przymiarka i zamawiamy opony więc za tydzień jak dobrze wszystko pójdzie będą koła gotowe.
Eidt: 04-03-2011
Wentylki ukryte:
Powoli składamy do kupy Air zostało kupić węże parę oringów, klej do gwintów i przewody do podłączenia i można zakładać...
I taki mały akcent dostałem B4 no ale przynajmniej dobrze leży w dwóch tego słowa znaczeniach
I ori portfel VW
We wtorek przyjdą adaptery do felg będzie przymiarka i zamawiamy opony więc za tydzień jak dobrze wszystko pójdzie będą koła gotowe.
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
gadget'ów od z!@#$%*&a, a że garaż nie z gumy to trzeba w pokoju składować ważne że już prawie wszystkie graty masz, teraz tylko montaż
Wegiel, fajnie się dzieje.. A koło będziesz jakoś malował czy zostaje jak jest na ten sezon, bo nie doczytałem..
W sumie pogoda już chyba się nie zmieni, więc powietrze będzie można lada chwila montować.
W sumie pogoda już chyba się nie zmieni, więc powietrze będzie można lada chwila montować.
[b][url=http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=121365&postdays=0&postorder=asc&start=0]VW Golf GTI Edition '95[/url][/b]
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/50379c8249a6912743533.jpg[/img]
[img]http://forum.vwgolf.pl/images/photos/50379c8249a6912743533.jpg[/img]
jakoś mi się te felgi nie widziały ale ostatnio przeglądając filmiki z zachodnich zlotów zobaczyłem czarną b5-kę na takim kole i powiem że robi robotę ... opony już kupiłeś?
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Oj w pokoju to sporo tego leżyszczep pisze:gadget'ów od z!@#$%*&a, a że garaż nie z gumy to trzeba w pokoju składować ważne że już prawie wszystkie graty masz, teraz tylko montaż
Koło zostaje na razie w kolorze zobaczymy co później jak się z kosztami uporamBolo GTI pisze:Wegiel, fajnie się dzieje.. A koło będziesz jakoś malował czy zostaje jak jest na ten sezon, bo nie doczytałem..
Fakt felga nietypowa i sam jestem ciekaw jak będzie to wyglądało przy moim dziwacznym kolorze auta, co do opon to w tygodniu zamówię jak dojdą adaptery i będzie oki wszystko z nimivr6syncro pisze:jakoś mi się te felgi nie widziały ale ostatnio przeglądając filmiki z zachodnich zlotów zobaczyłem czarną b5-kę na takim kole i powiem że robi robotę ... opony już kupiłeś?
A co do Aira to zaczynam w tygodniu pruć wnętrze i bagażnik żeby całość ładnie pochować i poukładać, butla i całe sterowanie idzie w koło zapasowe
Przymiarka butli:
Tylna klapa bez wycieraczki:
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
ładnie się dzieje
kolor kuł najbardziej odpowiedni jest ori
czekam aż wsio trafi na auto powinno wyglądać zacnie to kombi
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/2011 Air,Felga LandRo
Przeprasza za OT, skąd wytargałeś tą zaślepkę - masz jakiś nr części.
Felg też bym nie lakierował, to dość "dziwaczny" wzór i chyba najlepiej będzie mu w srebrnym metalu tak jak go fabryka stworzyła.
Dzięki ID koło zostaje w kolorze chodź korci mnie żeby lekko rancik dać w polerkę taki 18mm rancik... jutro może jak dojadą adaptery będzie przymiarka i jest szansa,że w sobotę będzie już opona i koło przymierzymy z oponkąidgray pisze:adnie się dzieje
dostałem od kolegi ale napewno w sklepie z częściami coś dopasujesz są takie jak moja gumowe do profili w podwoziu i można spasować cośduzy_przemo pisze:Przeprasza za OT, skąd wytargałeś tą zaślepkę - masz jakiś nr części.
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/Air,Felga LandRover 89%..
- wajda1
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dobrze się dzieje już 3 auto które w tym sezonie w grupie zachodniopomorskiej będzie robić psss twoje za dwa tygodnie będzie gotowe, poncka niby w tym lub przyszłym , a kolejne już w tą sobotę jedziemy odebrać
chłopaki nie pija to to mają heheh
chłopaki nie pija to to mają heheh
[url=http://imageshack.us][img]http://img217.imageshack.us/img217/1164/95ad095b5ec71a8apa6.jpg[/img][/url]
Doszły oponki Nankang NSII 215/35/R18
I nowa roleta bagażnika czarna tamta odmówiła posłuszeństwa
A co do Aira na razie walczę z nieszczelnościami... i małe poprawki robię żeby wszytko było jak należy przy montaży i nie babrać się tydzień...
Doszła też dolna część mocowania do bagażnika pod zabudowę żeby wszystko ładnie ułożyć w kole zapasowym
I nowa roleta bagażnika czarna tamta odmówiła posłuszeństwa
A co do Aira na razie walczę z nieszczelnościami... i małe poprawki robię żeby wszytko było jak należy przy montaży i nie babrać się tydzień...
Doszła też dolna część mocowania do bagażnika pod zabudowę żeby wszystko ładnie ułożyć w kole zapasowym