Golf MK2 "Rabbit Injection" GTI TDI
Moderator: G0 Karcio
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Minął kolejny miesiąc, kilka drobnych zmian... w sumie to z wazniejszych to ukończenie swapu deski , tylne lampy, wg własnego projektu - stylizowane na FK
oraz chromowane nakładki na klamki...
Mam nadzieję, że uda mi się w tym roku pozbyć "pełnej klapy", oraz zmienić front.
oraz chromowane nakładki na klamki...
Mam nadzieję, że uda mi się w tym roku pozbyć "pełnej klapy", oraz zmienić front.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Kontakt:
gril krzywy, podróbka mattiga bez znaczka, same się wyginają na słońcu, docelowo będzie oryginał ze znaczkiem,
klamki trafiłem na szrocie, zobaczyłem passata z nimi...trzy sztuki miał obie tylne i jedna przednia...wszystko były w opłakanym stanie, połamane wszystko możliwe elementy zamknięcia...ale jakoś udało sie je odrestaurować i przerobić do mk2.
klamki trafiłem na szrocie, zobaczyłem passata z nimi...trzy sztuki miał obie tylne i jedna przednia...wszystko były w opłakanym stanie, połamane wszystko możliwe elementy zamknięcia...ale jakoś udało sie je odrestaurować i przerobić do mk2.
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Teraz to masz po glowie-dopiero zauwazylem Czemu wycieralka nie jest na prostym ramieniu, co? Nie chce uczyc ojca dzieci robic ale przy takim polozeniu jedej wycieraczki winna byc ona na ramieniu prostym a nie standartowym
ps.dokup brakujace listwy albo wywal je w cholere.
Wielki projekt....rozpocznie sie latem !
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Kontakt:
nie mam u kogo wyprostować ramienia, a proste nie pasuje do mojego, mam ramiona na 13mm (miałem jakies proste, to było na 10...)skuri pisze:Teraz to masz po glowie-dopiero zauwazylem Czemu wycieralka nie jest na prostym ramieniu, co? Nie chce uczyc ojca dzieci robic ale przy takim polozeniu jedej wycieraczki winna byc ona na ramieniu prostym a nie standartowym
listwy będą z g60 (już zamówione), ale wszystko w swoim czasie...łatwo mówić - wywal, jakby miał wywalać, musiałbym wszystkie drzwi i błotniki malować...troche bez sensu taniej by wyszło w ASO kupić nowe listwy
[ Dodano: Sro 20 Lip, 2005 23:17 ]
żarówki od kierunków są tam jakieś pseudo białeTheGwiazdor pisze:Ładniusi...no i ten rally front...
Ładne te kieruneczki...ja też mam clear glass ale tak się nie błyszczą...jakie tam masz żaróweczki?
Aha i gdzie dorwałeś BRA?Bardzo chętnie bym Sobie sprawił do mojego...ale nie wiem skąd...
bra na allegro, lecz jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Zagadaj do kolegi Hansa on ma chyba BRA na sprzedaż.Jest w idealnym stanie.TheGwiazdor pisze:Ładniusi...no i ten rally front...
Ładne te kieruneczki...ja też mam clear glass ale tak się nie błyszczą...jakie tam masz żaróweczki?
Aha i gdzie dorwałeś BRA?Bardzo chętnie bym Sobie sprawił do mojego...ale nie wiem skąd...
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm: