okazuje się teraz ze byku21 to Twoj kolega kolejny kolega który zachwala zestawy od niego podczas gdy inni narzekają że cos nie banglasparrow pisze:Oto,co wypluł golf kolegi byku na Twojej pompie Skulek,z falą od afn-a.
Poprosił mnie,żebym w jego imieniu wkleił ten wykres,bo on okazuje się został usunięty z tego forum.
prosiłem Cie juz raz żebyś sobie odpuścił takie teksty.. a Ty dalej stosujesz ten sam zaczepny styl wypowiedzi, zbastuj kolego i nie graj takiego cwaniaka co pozjadał wszytskie rozumy i wszytskim chce pokazać że jest najmądrzejszysparrow pisze:Mam nadzieję,że szczeny wam wszystkim z zawiasów wylecą i jeb..ą o gleby tak,że zęby z nich powypadają.
taki ton wypowiedzi i wszczynania kłótni i zaczepki do wszystkich to po prostu zwykłe trollowanie i do niczego nie prowadzi, bedzie sie tylko robił syf na forum
nikt Cie tu nie atakuje , Rob555 tez spokojnie pisze jak było wiec nie ma sesnu podniecac tej dyskusji takimi wstawkami
ja kwestionuje, poniewaz pomiar jest bez normy DIN, wiec mozna sobie tym wykresem ....., po normalizacji mozna to porównac z innymi wynikamisparrow pisze:Jeżeli by komuś przyszło do głowy kwestionować wiarygodność tej hamowni,to radzę mu wcześniej udać się do dobrego psychologa.
w tej postaci moze to być zarówno 10KM więcej jak i 10 KM mniej
jesli była niska temp np 10 st C (jak pisałeś) oraz niskie cisnienie (nie wiemy jakie było w dniu pomiaru-nie ma na wykresie ale mozna wygooglac jakie było cisnienie w tym dniu w danym miescie) to moze się okazać ze po normalizacji (temp odniesienie 20 st C i cisnienie zdaje sie 1020HPa) bedzie inny wynik
zapodaj ten wykres po normalizacji to bedzie mozna porównać z innymi wykresami z norma DIN700020
a po co mi pompa, chłope zobacz kiedy ja modziłem sowjego golfa, wykresy z 2006 i 2007 roku ja juz dawno golfa nie mamsparrow pisze:cowboy,jak byś chciał ją kupić,to uderzaj do skulka.
na w sumie to zaden feler, na pompie wyszło 170KM z dymem na maksa ale pompa marzen TYLKO zła falasparrow pisze:otrzymałeś taki zestaw,o jakim można tylko marzyć.Jedyny jej faler,to była źle dobrana fala.
ja bym powiedział za AŻ bo sie skulek i tuner z tym pałowali niepotrzebnie
to ile by było ? pewnie 230KM... skoro na 1,5 bara wyszło 200KMsparrow pisze:Gdyby tam dmuchnąć 1.8 i dolać paliwa