MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Dzieki
Bylem dzisiaj u tapicera niby na wtorek fotele beda juz skonczone i zaczyna robic kanape:)Pogadalem z nim i cos jeszcze sobie ubzduralem w glowie,jeszcze nie wiem czy tak zrobie ale mysle aby podsufitke zrobic cala na czarno i wszystkie plastiki boczne od podsufitki tez na czarno
Bylem dzisiaj u tapicera niby na wtorek fotele beda juz skonczone i zaczyna robic kanape:)Pogadalem z nim i cos jeszcze sobie ubzduralem w glowie,jeszcze nie wiem czy tak zrobie ale mysle aby podsufitke zrobic cala na czarno i wszystkie plastiki boczne od podsufitki tez na czarno
Ostatnio zmieniony sob cze 23, 2007 15:43 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Dzisiaj cos sie ruszlo w golfiku i siedzac sobie na netku zakupilem nowe lampy,rano maja wyslac wiec prawdopodobnie beda juz na golfiku w srode,jak bede mial czas to cykne jakies fotki Mam nadzieje ze to byl dobry wybor i lepsze niz te co mialem,no ale to sie zobaczy jak juz beda zalozone na golfie
Co do rantow z tylu nic nie robilem,sa tak jak fabryka zrobila,nic nie obciera nawet jak siedza osoby z tylu,pewnie dlatego ze gwint sie malo co ugina
Co do rantow z tylu nic nie robilem,sa tak jak fabryka zrobila,nic nie obciera nawet jak siedza osoby z tylu,pewnie dlatego ze gwint sie malo co ugina
NORD-VAG.PL
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Dopiero jak beda na autko dam fotki,bo sam nie wiem jak to bedzie pasowalo do mojego golfika Tak jak pisalem sadze ze w srode juz beda fotyslowik_GTI pisze:kkkubek, pokaż jakieś foto co to za lampy
Ostatnio zmieniony wt cze 26, 2007 00:00 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL