Uścisk ręki na zlocie?to juz wiesz na co je wymienie hehe
Co jak co ale haka to ja wrzucał nie będę.Ja mam taką wersję panelika do ustawiania godziny
A od czego zależało czy znaczek ABS był przekreślony? Była na to jakaś reguła?
Moderator: G0 Karcio
Uścisk ręki na zlocie?to juz wiesz na co je wymienie hehe
Co jak co ale haka to ja wrzucał nie będę.Ja mam taką wersję panelika do ustawiania godziny
No z auta co to było wytargane to haka nie było. Pytałem Prezes czy miałbyś instalację nowego typu na handel albo na wymianę na dwie instalacje starego typubarteKKK03 pisze:Uścisk ręki na zlocie?to juz wiesz na co je wymienie hehe
A od czego zależało czy znaczek ABS był przekreślony? Była na to jakaś reguła?
Jestem w tej samej sytuacji... dwie stare instalacje i brak nowej.Pytałem Prezes czy miałbyś instalację nowego typu na handel albo na wymianę na dwie instalacje starego typu
możesz zrobić foty z tymi z helli?mam też czarno-czerwone jak w GTI, tylko że on od tych typowych Helli różniły się trochę górą...
Na górze FIFFT, na dole HELLA... oczywiście te czerwone ramki to tunerski wymysł poprzedniego właściciela, w oryginalne powinny być czarne.Viriss pisze:możesz zrobić foty z tymi z helli?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości