[B5 3B] Silver & Black ! Smoked, gwint, ciemne lampy tył !
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
B5 3B Srebrne zagazowane Kombi :)
Damian92, czarny kozak
Znaczek zostawiasz jak jest czy moze w czarny mat?
Listew nie malowałbym w kolor budy-zostawiłbym je raczej czarne, tylko że dałbym lusterka czarną folią matową, aby zobaczyć czy pasowałyby No i prawe duże
Znaczek zostawiasz jak jest czy moze w czarny mat?
Listew nie malowałbym w kolor budy-zostawiłbym je raczej czarne, tylko że dałbym lusterka czarną folią matową, aby zobaczyć czy pasowałyby No i prawe duże
mkIII: viewtopic.php?f=88&t=460254&p=5542641#p5542641" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
mkIV: viewtopic.php?f=89&t=563488" onclick="window.open(this.href);return false;
- konrad141
- Forum Master
- Auto: Bora Sedes 4motion
- Silnik: AJM
- Kontakt:
Dajcie se siana z czarnymi lustrami to jest pasztet a nie gofrownica gdzie i tam te zabiegi średnio pasują;p
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
konradek, znaczki czarny mat, tylko czekam na ciepłe dni i zobaczę czy mi plastidipa styknie jak nie to czarnym matem w spayu
Lusterko jak się trafi w dobrym pieniądzu to będzie jak nie to nie, nie mam ciśnienia no i jak wyżej jak styknie pastidipa to się pomaluje jak nie styknie to zostaną srebrne na razie
Lusterko jak się trafi w dobrym pieniądzu to będzie jak nie to nie, nie mam ciśnienia no i jak wyżej jak styknie pastidipa to się pomaluje jak nie styknie to zostaną srebrne na razie
Lampy wyszły przekozak ! czerń jest the best
na tył bym dał takie jak u mnie
Plus i szacun za pełny zbiornik PB, jak jezdziłem gazownikami tez zawsze miałem te 3/4 lub pełny. Gardzę rezerwistami :/
na tył bym dał takie jak u mnie
Plus i szacun za pełny zbiornik PB, jak jezdziłem gazownikami tez zawsze miałem te 3/4 lub pełny. Gardzę rezerwistami :/
///M3, Lampki na tył koniecznie ciemne zamówiłem folię na przednie kierunki ale udało się rozkleić więc folia pójdzie na tylne lampy jak będzie ładnie i nie będzie mega czarno to zostanie jak nie to z czasem wpadną ori ciemne
Fotek mało fotkiiiiiii gdzie są więcej!
Mam pomysł dla ciebie kuup silikon czarny albo bezbarwny - w sumie to i ci został po lampach. Szczeliny miedzy reflektorem a kierunkiem uszczelnij wyrównaj lampy wygładź i kup folię bezbarwną i oklej lampy przednie z kierunkami ujednolić je.
Mam pomysł dla ciebie kuup silikon czarny albo bezbarwny - w sumie to i ci został po lampach. Szczeliny miedzy reflektorem a kierunkiem uszczelnij wyrównaj lampy wygładź i kup folię bezbarwną i oklej lampy przednie z kierunkami ujednolić je.
GranuL, w ogóle mi się to jakoś nie widzi A fotek mało bo nie ma co pokazywać
nie bądź taki skromny ja lubię tematu bogate w fotki miło się ogląda nie trzeba robić fotek z modów czy też jakiejś sesji ale co kol wiek o aucie będzie to będzie gitara
B5 3B Smoked i Gwint [srebrne kombi] !
Jak odczucia na gwincie? Myślę że o wiele lepiej, jeździłem taki to mjęki jak stary tapczan babci nie ma to jak sztywny golf
B5 3B Smoked i Gwint [srebrne kombi] !
Dani90, Troszkę sztywniej tylko Ale za to drogi się fajnie trzyma teraz