MajóVWka 2013 - Moto Park Ułęż - 24-26 maja
Zapowiedź :
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
czy żeby wpaść żeby obejrzeć zlot to trzeba mieć ta deklarację??
- KamilP
- DieseL PoweR
krzyco89, No jak na lotnisko będziesz chciał wjechać to na pewno. Obejrzeć zlot.. hmm dziwnie to brzmi To tak jakbyś poszedł na imprezę tylko obejrzeć, ale to akurat chyba nikogo nie obchodzi, wchodzisz - płacisz
to nie festyn by wejsc i nacieszyc oko impreza jest zamknieta wiec wypelnia deklaracje wjezdza na impreze i sie bawi ze wszystkimi
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7
-
- Mały gagatek
+1golfiarz1 pisze:to nie festyn by wejsc i nacieszyc oko impreza jest zamknieta wiec wypelnia deklaracje wjezdza na impreze i sie bawi ze wszystkimi
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
jak ktoś dotrze na drugi dzień czyli 25maja nie będzie problemu z wpuszczeniem na bramce?
- golf3dawid
- Forum Master
Pytam , żeby dokładnie wiedzieć co i jak .
Zdecydowałem się jechać na majovwke , wiec jesli oplaty chce zrobic juz na miejscu to tylko drukuje deklaracje , wypelniam ja i tez daje na miejscu . Nie doczytalem , ale nic nie trzeba teraz wysylac czy cos ? Jesli pojade 24 zrobie oplate zostaje wpuszczony bez niespodzianek ze braknie miejsc ? Jesli czegos nie doczytalem to przepraszam , ale teraz z kolegami ustalilismy ze jedziemy i chcialbym miec miejsce . Pozdrawiam .
Zdecydowałem się jechać na majovwke , wiec jesli oplaty chce zrobic juz na miejscu to tylko drukuje deklaracje , wypelniam ja i tez daje na miejscu . Nie doczytalem , ale nic nie trzeba teraz wysylac czy cos ? Jesli pojade 24 zrobie oplate zostaje wpuszczony bez niespodzianek ze braknie miejsc ? Jesli czegos nie doczytalem to przepraszam , ale teraz z kolegami ustalilismy ze jedziemy i chcialbym miec miejsce . Pozdrawiam .
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Mój Golf MK4 Smoked Front
Mój Golf MK4 Smoked Front
- barteKKK03
- V.I.P.
W Ułężu na pewno nie zabraknie miejsca przyjeżdżasz z deklaracją, płacisz za wjazd i tyle
Re: MajóVWka 2013 - Moto Park Ułęż - 24-26 maja
Dokładnie tak jak kolega napisał i czy przyjedziesz w Piątek czy w Sobotę na bank wiedziesz nawet jeśli będzie was na 20 aut czy też więcej aby VAGautobarteKKK03 pisze:W Ułężu na pewno nie zabraknie miejsca przyjeżdżasz z deklaracją, płacisz za wjazd i tyle
- herbiasty
- Forum Master
- Kontakt:
Odpowiedzi mailowe na zgłoszenia na 1/4 będą?
RC-Motorsport
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/RCmotorsport.Rafal.Cyprys" onclick="window.open(this.href);return false;
Sroka na fejsie:
https://www.facebook.com/Scirocco-53B-b ... 581737776/" onclick="window.open(this.href);return false;
Herbiasty a potrzebujesz ? Jeśli wszystkie dane które wysłałeś są zgodne to nie odpisujemy
ewentualnie moge wrzucić liste uczestników od których mamy zgłoszenia .... ??