kalbi_vw, może nie tyle ostro ruszyłem zmodami co udało się zamontować wszystkie graty które się zbierały i czekały od ponad roku na założenie Teraz gdy auto już zostało całe pomalowane i wyglada jak cukiereczek można było zacząć zakładać wszystkie frykasykalbi_vw pisze:Ostro ruszyłeś z modami bo auto przeszło szybko duże zmiany
GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
GoNzO !!!, dokladnie to ujales! Jest cukiereczek, az na patrzec sie na niego nie moge! Dobra robota! Mam nadzieje go zobaczyc kiedys na zywo!
Witam. Mam pytanie? ile daleś za wycieraczki+ ramiona?
sagano88, no mam nadzieje że będzie okazja się kiedyś spotkaćsagano88 pisze:GoNzO !!!, dokladnie to ujales! Jest cukiereczek, az na patrzec sie na niego nie moge! Dobra robota! Mam nadzieje go zobaczyc kiedys na zywo!
Ramiona coś ok 290zł + pióra ok 100zł. Teraz dokładnie Ci nie napisze bo kupowałem dość dawno. Na forum ostatnio ktoś używany kąplet sprzedawał za 200zł - pióra + ramiona4MK pisze:Witam. Mam pytanie? ile daleś za wycieraczki+ ramiona?
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
GoNzO !!! pisze:
Ramiona coś ok 290zł + pióra ok 100zł. Teraz dokładnie Ci nie napisze bo kupowałem dość dawno. Na forum ostatnio ktoś używany kąplet sprzedawał za 200zł - pióra + ramiona
to ja je zakupiłem już jedynie ze ktoś znów sprzedaje
4MK, trzeba szukać, ja akurat na forum trafiłem za dobrą cene, allegro itp.. niektórzy niewiedzą co sprzedają
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
auto mega, do perfekcji brakuje tylko lampp na tyl US bo te to chyba przyciemniane?
gdzie wyrwales takie kozackie kola z takimi rantami?GoNzO !!! pisze:9x18 ET53 + adapter 28mm, 10x18 ET40 + adapter 20mm
- Ad4m3k
- Forum Master
- Kontakt:
czarodziej6969, przeczytaj sobie 1-wszy post , GoNzO !!! ma ori USA na tyle a nie żadne przyciemniane
Dokładnie lampy są fabrykaAd4m3k pisze: GoNzO !!! ma ori USA na tyle a nie żadne przyciemniane
[b]Meine [i]GTI[/i][/b]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=292455][img]http://img713.imageshack.us/img713/148/podpis1.jpg[/img][/url]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=292455][img]http://img713.imageshack.us/img713/148/podpis1.jpg[/img][/url]
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
pardone, moj bladLatiusz pisze:Dokładnie lampy są fabrykaAd4m3k pisze: GoNzO !!! ma ori USA na tyle a nie żadne przyciemniane
czarodziej6969, masz racje, na wszystkic fotach są lampy pseudo US (oklejane folią). W ostatnich dniach wskoczyły dopiero ORI USy na tył i pupcia teraz wygląda tak:czarodziej6969 pisze:auto mega, do perfekcji brakuje tylko lampp na tyl US bo te to chyba przyciemniane?
Felgi z allegro wskoczyły na aukcje, a po 2 godzinach od wystawienia aukcji już po nie jechałem, wycieczka na Śląsk i już były moje Kiedy po nie jechałem sam do końca nie wiedziałem jakie są ich szerokości ale po zdieciach widziałem ze będzie gróbo Na miejscu koleś który je sprzedawał powiedzał że miał jeszcze trzech zainteresowanych kupnem w czasie kiedy po nie jechałem Kupiłem je w konfiguracji 8,5J i 10J, dokupiłem szersze ranty na przud i ostatecznie jest 9J przud i 10J tył. czarodziej6969 dobrze będziesz szukał to wkońcu znajdziesz, a jak już sie trafią to lepiej się szybko decydowaćczarodziej6969 pisze:
GoNzO !!! napisał(a):
9x18 ET53 + adapter 28mm, 10x18 ET40 + adapter 20mm
gdzie wyrwales takie kozackie kola z takimi rantami?
115KM było przed wtryskami, teraz myśle że z 0.216 jest w granicach 125-130KM dokładnie nie wiem bo na rolkach jeszcze nie byłtruckman pisze:Moc podałeś po wtryskach? Te 115?
wczoraj zauważyłem ze wtryski by się przydały jak nie mogłem rav4 dogonić
truckman, wtryski fajna sprawa bo bez virusa dawają już przyrost mocy. A i po virusie jest to ok 10KM i 40NM więcej Ja ostatnio się brałem z Octavią 2ką 2.0TDI 140KM i nie mogła mi uciec więc jak na to koło które jest obecnie to i tak nieźletruckman pisze:wczoraj zauważyłem ze wtryski by się przydały jak nie mogłem rav4 dogonić