[mk2] Co to za czujnik?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] Co to za czujnik?
Wymieniałem uszczelke pod pokrywa zaworów,i do jedenj ze śrub był przykręcony taki czujnik,oczywiście do nbieczego nie był podłączonny,i właśnie się zastanaiwm czy on ma gdzies tam być i do czego on niby jest.
Jęśli się ktoś orientuje to prosze o pomoc.
Pozdro
ku_bi:proszę pisać w temacie jakiego auta dotyczy problem - w nawiasach kwadratowych!!!
Pozdro
ku_bi:proszę pisać w temacie jakiego auta dotyczy problem - w nawiasach kwadratowych!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No cóż , na sprzedaż
:(
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: [mk2] Co to za czujnik?
jest to czujnik temp w komorze silnika, zwiera do masy w tym momencie włacza sie wentylatormarceliii pisze:Wymieniałem uszczelke pod pokrywa zaworów,i do jedenj ze śrub był przykręcony taki czujnik,oczywiście do nbieczego nie był podłączonny,i właśnie się zastanaiwm czy on ma gdzies tam być i do czego on niby jest.
Pozdro
zadne tam wolne obrotyy,
www.vrservice.pl
No to teraz mi powiedzcie gdzie on ma być podłączony,tzn.zamontowany no i gdzie szukac kabelka do jego podłączenia.
Jak narazie czujnik ten wogóle wymontowałem a wentylator się włącza normalnie,więc troszke tego nie czaje.
A może on nie występuje w PF,i jest to pozostałośc po słapie?
Jak narazie czujnik ten wogóle wymontowałem a wentylator się włącza normalnie,więc troszke tego nie czaje.
No cóż , na sprzedaż
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
ten czujnik miałem przy pf jak kupiłem silnikmarceliii pisze:No to teraz mi powiedzcie gdzie on ma być podłączony,tzn.zamontowany no i gdzie szukac kabelka do jego podłączenia.
widziałem jeszcze w 16V GTO
a działa prosto
jak jest za duza temp w komorze silnika (pod maską) to zwiera do masy i włącza wentylator
u mnie w ex RP nie było takiego czujnika ani instalacji do niego
www.vrservice.pl