Dlaczego Ventki są lepiej wykonane od Golferów?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Dlaczego Ventki są lepiej wykonane od Golferów?
wkładam kij w mrowisko
wkurza mnie że golfery sa gorzej robione od Vento, dlaczego Golfery nie są tak wygłuszone jak Vento? Temat rdzy w golferach narazie przemilczę......
wkurza mnie że golfery sa gorzej robione od Vento, dlaczego Golfery nie są tak wygłuszone jak Vento? Temat rdzy w golferach narazie przemilczę......
Golfik Europe GL 1.6 ABU
Gorzej robione to nie wiem ale wyposażone seryjnie to napewno .Vento było przeznaczone dla zamożniejszych klientów.
Co do usterkowości to są opinie że mniej usterkowe ale ta dyskusja ma sens w przypadku egzemplarzy fabrycznych , a dziś to zależy tylko od tego na co trafisz , jaki przebieg dzwon itd.
Odnośnie rzdy to temat chyba skończył się właśnie na III generacji bo w II owszem był to problem.Chyba że masz jakieś doświadczenia z autem powypadkowym .
Co do usterkowości to są opinie że mniej usterkowe ale ta dyskusja ma sens w przypadku egzemplarzy fabrycznych , a dziś to zależy tylko od tego na co trafisz , jaki przebieg dzwon itd.
Odnośnie rzdy to temat chyba skończył się właśnie na III generacji bo w II owszem był to problem.Chyba że masz jakieś doświadczenia z autem powypadkowym .
a moja trója jest jak dzwon. prawie zero rdzy:-) mysle ze te pierwsze trójki jak sie tylko pojawiły były duzo lepiej wykonane i zabezpieczone niz pózniejsze modele. jesli niebył bity to 10latek ma sie z głowy bo pózniej to juz róznie bywa. moj golf jest z 92 roku i rdza wyłazi tylko na tylniej klapie ale ktoś juz tam przy niej majstrował.