Co to jest?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- sebaa_sz
- toledoclub.eu
Co to jest?
Co ro jest??? mam to przyczepione kolo lusterka na przedniej szybie?... myslalem ze to antena...ale probowalem podlaczyc i nic....urządzenia jest firmy BOSCH, rozkrecilem obudowe
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- sebaa_sz
- toledoclub.eu
wlasnie nie:( tylko na obudowie BOSCh
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony ndz lip 29, 2007 21:09 przez sebaa_sz, łącznie zmieniany 1 raz.
Fotka bardzo kiepska ale tak jakoś niezbyt "firmowo" mi to wygląda. Jest to w jakikolwiek sposób podłaczone do czegoś czy nie? Ile ma wyprowadzeń?
Zrób lepszą fotkę samego wnętrza bo tu ledwie co widać ale, układ zdaje sie być prosty.
Zrób lepszą fotkę samego wnętrza bo tu ledwie co widać ale, układ zdaje sie być prosty.
Ostatnio zmieniony ndz lip 29, 2007 21:12 przez zodiak, łącznie zmieniany 1 raz.
Zagazowany KR już sprzedany :( , teraz jeżdzi się ABFem :) Abf czyli Abfahrt
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
Nad ranem:
-żona :gdzie byłeś mordo?!!
-on : na Fylypynach.
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
ogólnie wyglada jak czujnik deszczu ale pewnie ktoś założył to samemu bo raczej takiego wypasu nie było w mk2,zrób fotke z zewnątrz też...
Ostatnio zmieniony wt lip 31, 2007 07:49 przez Leon_Wechtel, łącznie zmieniany 1 raz.
:arrow:[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=65307&postdays=0&postorder=asc&start=0][size=150]MÓJ MK2[/size][/url]