Grzeje sie felga i tarcza.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Grzeje sie felga i tarcza.
Witam tydzień temu wymieniłem w golfiku tarcze i klocki na nowe, traz po przejechaniu 25 km felga jest ciepła a jak poleje tarcze to aż skwierczy, podczas jazdy nie slychać tarć ani nic jedynie co dało się zauważyć to że podczas jazdy ok 80km/h przy lekkim skręcie w lewo lub w prawo zaczyna coś pukać lekko czuć to pod nogą miał ktoś podobną sytuacje z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc Pozdrawiam Łukasz
jakbyś nie wiedział to jak tarcza jest rozgrzana a ty ją "polejesz" rozumiem ze jakims płynem to ją rozhartowujesz (moze sie w ten spsób powichoawać) i mozesz miec bicie kierownicy pedale i ogólnie do wymiany bedzie, a jezeli chodzi o grzenie to jest normalne, u mnie po wymienie jak i przed tarcze cały czas są ciepłe a nawet gorące po jeździe i to samo z felgąŁukaszP pisze:poleje tarcze to aż skwierczy
pozdrawiam
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
- krzysiek82
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- MAREK ZIELINSKI
- Nowicjusz
ZASZLO NIEPOROZUMIENIE KOLEDZE ZAPEWNE CHODZILO O BICIE NA PEDALE HAMULCA WIENC NIEPRZESADZAJ KOLEGOJacenty80 pisze:kulon-x, a Ty co od razu od pedałów wyzywasz kolegów z forum???
KOLEGO AUTORZE WONTKU MASZ PO PROSTU GRUBE FABRYCZNIE NOWE KLOCKI I TARCZE KTORE PO PROSTU NIE SOM DOPASOWANE JESZCZE ODPOWIEDNIO DO SIEBIE STARE TARCZE ULEGLY PEWNYM WYTOCZENIOM POTCZAS PRACY STARYCH KLOCKOW WSZYSTKO TO SIE DOPASUJE I POWINNO BYC BEZPROBLEMOW JEZELI OCZYWISCIE PRZESMAROWALES PROWADNICE ZACISKUW NO CHYBA ZE MASZ ZAPIECZONE TLOCZKI WTEDY NIE BENDA ODBIJAC ALE W TO WONTPIE SKORO WCZESNIEJ NIE ZAUWAZYLES PODOBNYCH OBJAWOW PRZELEC KILKASET KM I SPRAWDZ POZNIEJ POZDRAWIAM MAREK ZIELINSKI Z GDYNI
Ostatnio zmieniony pn sie 20, 2007 02:41 przez MAREK ZIELINSKI, łącznie zmieniany 2 razy.
sory sory, pisałem szybko i umknęło kilka liter, chodziło mi o pedał hamulcaJacenty80 pisze:pedałów
pozdro
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
kolego kulon-x piszac ze polewam nie chodzilo mi ze odrazu cale wiadro ;oP wystarczy wziasc zamoczyc palce i opryskac lekko tarcze, posmigam jezcze troche i wtedy bede sie martwil narazie wiem ze na tym tloczku jest taka blaszka ktora ktos wygial w ten sposob ze dociska mi klocek z jednej strony, dzieki wielkie za pomoc.