Automatyczne domykanie okien
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Automatyczne domykanie okien
Mam golfa IV w wersji komfort. Czy jest możliwość automatycznego zamykania okien za pomocą centralnego zamka?
- aadasiek
- Forum Master
- Kontakt:
dwa sposoby
I możesz przytrzymując kluczyk dłużej w zamku drzwiach w stronę w którą się zamyka
II dołożyć alarm z taką opcją
I możesz przytrzymując kluczyk dłużej w zamku drzwiach w stronę w którą się zamyka
II dołożyć alarm z taką opcją
Ostatnio zmieniony pn sie 04, 2008 23:32 przez aadasiek, łącznie zmieniany 1 raz.
da sie tylko musisz mieć stary kabel na comie a nie na usbszysz61 pisze:Czy można tą opcje uaktywnić za pomocą VAG nie wkładając kluczyka do zamka przytrzymując dłużej przycisk zamykania na pilocie?
tutaj masz wszystko
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... c&start=15
[ Dodano: 05 Sie 2008 23:17 ]
szysz61, z tego co ja wiem to kablem którym podłączasz pod port USB nie zrobisz domykania, mi robił to "cinek2004" z forum ale on ma kabel na comie do starego laptopa - prawdopodobnie są kable które potrafią ale chyba od viakena ten standartowy sobie nie poradzi ale nie próbowałem - jak zrobisz to daj znać a i w tym drugim poście wkleiłem Ci link do tego programiku
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt sie 05, 2008 23:18 przez Kulon, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.