trzesie w kabinie na wolnych obrotach
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
trzesie w kabinie na wolnych obrotach
witam.tak jak w temacie trzesie w kabinie dosyc mocno czy to wina poduszek ? czy moze jednej poduszki silnika czy moze cos poprostu trzeba dokrecic?
- Hans-Hans
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Musisz poprostu sprawdzic czy nie masz oberwanej poduszki . Zacągnij ręczny odfusz maske i odpal motor czymaj go np na 3000 obr i wbij jedynke i kop sprzęgło nie ruszaj tylko szarb motorem jesli będze się nie naturalnie ruszał czyli szarpał to na 100procent poduszka . A ktura to musisz obserwowac na kturą najbardzej łamie motor . Robota dla 2 jeden paczy drugi stszela sprzęgłem.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A mi cos takiego zaczelo sie dziac wlasnie po wymianie poduszek i wiem ze nie jestem jedynym ktory czegos takiego doswiadczyl wlasnie po zmianie poduch.Dalem juz sobie spokoj z szukaniem przyczyny.Chodz wskazowka obrotomierza stoi nieruchomo na wolnych obrotach to czuc czasem (wlasnie najdziwniejsze jest to ze czasem jest ok) wibracje na kierownicy, fotelu generalnie calej budzie.
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...
Mam to samo. Mam nadzieję, że po pewnym czasie to ustąpigopiter pisze:A mi cos takiego zaczelo sie dziac wlasnie po wymianie poduszek i wiem ze nie jestem jedynym ktory czegos takiego doswiadczyl wlasnie po zmianie poduch.Dalem juz sobie spokoj z szukaniem przyczyny.Chodz wskazowka obrotomierza stoi nieruchomo na wolnych obrotach to czuc czasem (wlasnie najdziwniejsze jest to ze czasem jest ok) wibracje na kierownicy, fotelu generalnie calej budzie.
- silent_rob
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wiesz czyją matką jest nadzieja .A tak na poważnie to ja już rok tak jeżdze i żadnej zmiany nie ma.Czasami jest ok ale częściej to trzęsie tym wszystkim co pisałem wyżej.Ale może u Ciebie będzie inaczej czego Ci życzę...krazek1 pisze:Mam nadzieję, że po pewnym czasie to ustąpi
Ostatnio zmieniony czw lis 20, 2008 18:29 przez gopiter, łącznie zmieniany 1 raz.
Było MK3 - obecnie w trakcie poszukiwań następcy...