witam i pomocy!! od wczoraj po jezdzie w deszczowa pogode po wylaczeniu swiatel pala mi sie dajej postojowki!! pala sie slabiej niz normalnie i czasem mrugaja te przednie tyl zgaszone ale dzis rano palily sie prawie normalnie tyl tez sie palil prosze o pomoc moze to jakies zwarcie czy cos sie zalalo??
[ Dodano: 16 Sie 2008 08:19 ]
jest jakis przekaznik na postojowki??bo wszystkie mam diodowe tzn tylne sa z przetwornicami ale przod mam ledy
postojowki wylaczone a sie pala
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- FisheR
- ...
- Kontakt:
postojowki wylaczone a sie pala
Ostatnio zmieniony pn sie 18, 2008 02:44 przez FisheR, łącznie zmieniany 2 razy.
- FisheR
- ...
- Kontakt:
zombiq, jest woda w skrzynce taki maly zaciek...odlaczyc wszystko i wysuszyc?? czy samo wyschnie??odlaczylem tylko ten gruby czerwony kabel od skrzynki zeby sie nie palily
[ Dodano: 16 Sie 2008 18:50 ]
dziejo, do tylnych raczej sie woda nie dostaje ale raz sie pala a raz nie...przednie pala sie caly czas raz mocniej raz slabiej...a jest jakis inny srodek bo nie posiadam takiego
[ Dodano: 16 Sie 2008 18:50 ]
dziejo, do tylnych raczej sie woda nie dostaje ale raz sie pala a raz nie...przednie pala sie caly czas raz mocniej raz slabiej...a jest jakis inny srodek bo nie posiadam takiego