problem z temperatura i obrotami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z temperatura i obrotami
1.OBROTY Gdy samochód jest zimny,obroty silnika są na poziomie 900/min.Jednak po nagrzaniu do ok.80 stopni obroty trzymają sie na poziomie 700/min.
2.TEMPERATURA Samchód nagrzewa sie do tem. nawed 100 stopni, przy spokojnej jezdzie ok. 100km/h. Dodam, że nawed przy tej tem. nie wloncza mi się wentylator.
Chcialbym uzyskac wskazowki..co powinienem sprawdzic..co moze byc powodem tego wszystkiego..
2.TEMPERATURA Samchód nagrzewa sie do tem. nawed 100 stopni, przy spokojnej jezdzie ok. 100km/h. Dodam, że nawed przy tej tem. nie wloncza mi się wentylator.
Chcialbym uzyskac wskazowki..co powinienem sprawdzic..co moze byc powodem tego wszystkiego..
- JayT
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To jest przekaźnik od wycieraczek, powinien być w gnieździe nr 8 (zobacz schemat poniżej):jeki pisze:..mam jesscze jedno pytanie..bo ostatnio przypadkiem wyciagnalem taki przekaznik kolo bezpiecznikow..mial nr.19..czy ktos wie za co on odpowiada i gdzie powinien byc wlozony bo pasuje chyba w kilka wejsc..a ja nie mam o tym pojecia..