Jakiej firmy zestaw na system przedni???
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jakiej firmy zestaw na system przedni???
Chcę zakupić głosniczki na system przedni 16-16"5cm w cenie do 600zł. Jakiej firmy polecacie, mysle nad takimi zestawami:
DLS B6A
RAINBOW SLX265 DELUXE
RAINBOW CSX265
HERTZ ESK
Który z tych zestawów byłby najlepszy, głosniki bedą zamontowane w panele z MDF i podpiete pod wzmaka. Z góry dzieki za wszelkie wypowiedzi...
DLS B6A
RAINBOW SLX265 DELUXE
RAINBOW CSX265
HERTZ ESK
Który z tych zestawów byłby najlepszy, głosniki bedą zamontowane w panele z MDF i podpiete pod wzmaka. Z góry dzieki za wszelkie wypowiedzi...
Auto jest juz w całosci wygłuszone, co do wzmaka to faktycznie bede musiał chyba zmienic bo ten co mam to napewno sobie nie da rady. Mam suba EM-PHASER 250RMS, głosniki przednie EM-PHASER KICK BASS 16"cm po 100 w RMS i chce teraz jeszcze dokupic system wysokotonowy z sykami,cos z tych co wyzej zaproponowałem, ale całkiem przyzwoite sa tez te które zaproponowaliscie HSK. Co do wzmaka to jaki byscie polecili który mógłby to wszystko zasilic???
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
Możesz to jakoś rozwinąć, lub dokładnie opisać? Bo nie wygląda to zbyt dobrze, jeśli dobrze zrozumiałem.MALY. pisze:głosniki przednie EM-PHASER KICK BASS 16"cm po 100 w RMS i chce teraz jeszcze dokupic system wysokotonowy z sykami
Co do wzmacniacza, to może najlepiej odnajdź w swoich okolicach jakieś solidne firmy CA i jedź posłuchać, bo chyba tak najlepiej wyrobić sobie jakiś pogląd, a o ile z zestawami przednimi może być problem z odsłuchem, to ze wzmacniaczami nie powinno być większego...