Problem z nawiewem MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Problem z nawiewem MK3
Witam
pisalem juz wczesniej ale niestety problemu nie usunalem
Mam problem z nawiewem.
Po przelaczeniu funkcji nawiewu nic sie nie zmienia, wieje ze wszystkich wylotow....
Prosze o pomocccccc.....
pisalem juz wczesniej ale niestety problemu nie usunalem
Mam problem z nawiewem.
Po przelaczeniu funkcji nawiewu nic sie nie zmienia, wieje ze wszystkich wylotow....
Prosze o pomocccccc.....
Ostatnio zmieniony pn lip 13, 2009 19:46 przez mariand11, łącznie zmieniany 1 raz.
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
dzieki serdeczne jutro sprawdze i dam znacwojtas4589 pisze:napewno pomoże http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=270129
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ok tak zrobie, dzieki za szybka opdowiedzflatron316 pisze:najpierw sprawdz przy pokretłach-to łatwiej- jak ci kolega wyzej link dał -a potem na dole ewentualniemariand11 pisze:tzn pod deska od strony pasazera czy przy pokretle nawiewu??
[ Dodano: 14 Lip 2009 18:22 ]
zrobilem tak jak pisaliscie (pancerz byl wyrwany) troszke pomoglo ale nadal jak ustawie nawiew na szybe to wieje na nia oraz na pasazera i kierowce, co zauwazylem to ze slabiej dmucha niz u innych w golfach i oprocz tego kawaleczki delikatnej gabki wylatuja z kratek nawiewu ....
Ostatnio zmieniony wt lip 14, 2009 18:24 przez mariand11, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
Hej
też miałem problem z nawiewem na nogi (był słabiuśki na 4ce), ale dzięki poradom w tym i różnych wątkach udało się to cóś rozkręcić i przesunąłem jedną dosyć luźną linkę (druga była dosyć sztywna) trochę głębiej, zaczepiłem o coś tam, i zadziałało w końcu Jakiś czas pojeździ pewnie
Dzięki panowie, dobre porady!
też miałem problem z nawiewem na nogi (był słabiuśki na 4ce), ale dzięki poradom w tym i różnych wątkach udało się to cóś rozkręcić i przesunąłem jedną dosyć luźną linkę (druga była dosyć sztywna) trochę głębiej, zaczepiłem o coś tam, i zadziałało w końcu Jakiś czas pojeździ pewnie
Dzięki panowie, dobre porady!