Zanikające podświetlenie zegarów
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Zanikające podświetlenie zegarów
Witajcie, od pewnego czasu znika mi podświetlenie zegarów, nawiewów przycisków (wszystkiego co powinno świecić ). Raz jest raz niema i tak wkółko, jest to bardzo uciążliwe . Jak myślicie co jest ? Oczywiście Golf IV
http://golfiv.pl/index.php Zapraszam miłośników vw golf IV
-
- Mały gagatek
witam
chcialbym sie podpiac pod temat u mnie w golfie 4 jak patrze na wyswietlacz komputera to nie swieci sie jednostajnie tylko lekko przygasa nie zeby znikalo podswietlenie tylko tak lekko sie sciemnia i nezaleznie od obrotow silnika a wszystkie kontrolki sie swieca normalnie moze ma ktos jakis pomysl oco kaman
pozdrawiam
chcialbym sie podpiac pod temat u mnie w golfie 4 jak patrze na wyswietlacz komputera to nie swieci sie jednostajnie tylko lekko przygasa nie zeby znikalo podswietlenie tylko tak lekko sie sciemnia i nezaleznie od obrotow silnika a wszystkie kontrolki sie swieca normalnie moze ma ktos jakis pomysl oco kaman
pozdrawiam
u mnie sprawa wygląda w ten sposob. otoz wczoraj gdy przyszly mrozy -15 jak odpalilem samochod to podswietlenie zegarow i climatronic nie dzialalo.przejchalem 25 km, zgasilem auto na chwile i juz dzialalo. dzis rano ta sama sytuacja. jak odpalilem rano to nie dzialalo i teraz nadal nie dziala.ma ktos jakis pomysl?
[ Dodano: 20 Gru 2009 11:10 ]
ok. juz znalazlem problem. żarówka w zapalniczce
[ Dodano: 20 Gru 2009 11:10 ]
ok. juz znalazlem problem. żarówka w zapalniczce
posiadam sinik 2.3 v5 150 koni na cześći.