Witam !
Mam pytanko ,zanlazłem na allegro coś takiego http://moto.allegro.pl/item898587071_br ... arbus.html jak myślicie czy dało by rade wsadzić cos takiego do Golfa mk2 G60 ? Jakie przeróbki były by konieczne , czy to wszystko by pasowało do siebie ? dodam jeszcze że mój golf jest z ABS-em
Pozdrawiam
Zaciski Porshe w mk2 G60 ?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Mozesz zawsze zapytać sprzedającego o rozstaw śrób mocujących jarzma... w posrche napewno sa o wiele wieksze tarcze takze jesli byś zamontował na org tarcze to cała powierzchnia klocka nie bedzie ocierać, napweno bez troche kasy to sie nie obedzie... spore koszty moim zdaniem... jarzma, klocki na poczatek masz juz tys .... a czemu chcesz zmieniać te org na inne? kup dobre tarcze do g60 i klocki i heble masz jak malina.. zreszta na org z abs u mnie heble sa naprawde dobre i skuteczne... takze nie wiem czemu chcesz je zmieniac....
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- morfeusz86r
- Forum Master
-
- Ma gadane
- Kontakt:
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
z S2 dwutloczkowe podchodza P&P pod tarcze z g60 / GTI VR6 280mm lekko klocek wystaje ale nie przeszkadza jest to dobrze opisane na forum...
a co do tych brembo to pasuja na jarzma z golfa G60 GTI tylko niewiem jak z tarcza , pozatym sporo kosztuja klocki i niewiem jak z felgami tzn ET bo jak widac kawal hebelka troche chyba nieoplacalne jak juz to kupic od S2 ja chcialem kupic te zaciski do mk1 ale zaczelem przegladac czy tac poruwnywac i jednak zrezygnowalem zalozylem z mk3 gti komplet z tarczami z g60 na 4 srubki :green_fuck:
a co do tych brembo to pasuja na jarzma z golfa G60 GTI tylko niewiem jak z tarcza , pozatym sporo kosztuja klocki i niewiem jak z felgami tzn ET bo jak widac kawal hebelka troche chyba nieoplacalne jak juz to kupic od S2 ja chcialem kupic te zaciski do mk1 ale zaczelem przegladac czy tac poruwnywac i jednak zrezygnowalem zalozylem z mk3 gti komplet z tarczami z g60 na 4 srubki :green_fuck:
Ostatnio zmieniony pt lut 05, 2010 23:06 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.