Prawe małe lusterko z napisami po ARABSKU
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Prawe małe lusterko z napisami po ARABSKU
Mam małe prawe lusterko do passata/golfa jednak na szybce jest napis po arabsku - tzn takie ślaczki fajne
Takie napisy jak wiadomo mają lusterka USA "Object in mirror..." i mysle ze tu zanczy to samo tylko jest po arabsku.
Widział kiedyś ktoś takie lusterko? Bo ja pierwszy raz i może to swojego rodzaju rarytas...
ps. nie wiem czy to dobry dział na ten temat, takze jakby co to (mod)
Takie napisy jak wiadomo mają lusterka USA "Object in mirror..." i mysle ze tu zanczy to samo tylko jest po arabsku.
Widział kiedyś ktoś takie lusterko? Bo ja pierwszy raz i może to swojego rodzaju rarytas...
ps. nie wiem czy to dobry dział na ten temat, takze jakby co to (mod)
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
fajne ale na fabryczne to nie wyglada mysle ze ktos dal do zakladu szklarskiego i tam to wygrawerowali/wypiaskowali.
http://www.trotec.net/_Engraving+and+Cu ... +Glass.htm
http://www.trotec.net/_Engraving+and+Cu ... +Glass.htm
Ostatnio zmieniony ndz sty 31, 2010 02:26 przez Tomek gd, łącznie zmieniany 1 raz.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jesteś w błędzie jest to oryginalne lustroTomek gd pisze:fajne ale na fabryczne to nie wyglada mysle ze ktos dal do zakladu szklarskiego i tam to wygrawerowali/wypiaskowali.
lolo_golf, postaram sie dosłać zdjęcie lusterka od octavii 2 które znajomy ma w aucie z podobnymi hieroglifami, wyprodukowane w polsce niedaleko mnie na rynek jakiś tam więc opisane w taki sposob jak w usa tylko w innym języku
edit:
tak jak wyżej napisałem
zdjęcie lustra od octavii 2 wmontowane w mkIII
wyprodukowane w fico mirrors z przeznaczeniem na rynek arabski czy tam taki jak znaczą napisy