Instalacja radiowa Golf III - które kable do czego ?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Instalacja radiowa Golf III - które kable do czego ?
Witam
Posiadam zwykłego Golfa III 1.4 rocznik 92. Mam jakieś kabelki do instalacji radiowej (prawdopodobnie fabryczna instalacja) ale nie wiem dokładnie który jest do czego. Helmut poopisywał kable po swojemu ale ciężko jest to rozszyfrować.
Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże.
Mam następujące kable:
1. Brązowy (to pewnie masa; gruby)
2. Biało-czerwony (czerwony pasek)
3. Czerwono-brązowy
4. Niebiesko-biały (biały pasek)
5. Niebiesko-biały lub niebiesko-szary (ciężko stwierdzić, ponieważ może on być tylko przybrudzony na szary kolor).
Posiadam zwykłego Golfa III 1.4 rocznik 92. Mam jakieś kabelki do instalacji radiowej (prawdopodobnie fabryczna instalacja) ale nie wiem dokładnie który jest do czego. Helmut poopisywał kable po swojemu ale ciężko jest to rozszyfrować.
Będę bardzo wdzięczny jeśli ktoś mi pomoże.
Mam następujące kable:
1. Brązowy (to pewnie masa; gruby)
2. Biało-czerwony (czerwony pasek)
3. Czerwono-brązowy
4. Niebiesko-biały (biały pasek)
5. Niebiesko-biały lub niebiesko-szary (ciężko stwierdzić, ponieważ może on być tylko przybrudzony na szary kolor).
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- TUTENHAMON
- TUTENHAMON
ja swoje radyjko oryginalne wyjmowalem takimi gwozdziami dlugimi bo tylko to mialem pod reka ale sprawdzilo sie idealnie (gwozdziki srednicy wlasnie tej dziurki, a dlugosci okolo 8cm) pozdrawiam i zycze powodzenia w wyjmowaniu
[url=http://www.imageshack.us/][img]http://img96.imageshack.us/img96/7133/sig4iv1250x1064hs.jpg[/img][/url]