2 x blond w RAV4 vs. Subaryna STi
Dawno nie pisałem, ale jak usłyszałem relację żony i jej psiapsiółki, to nie mogę się powstrzymać.
RAV 4, kolor homo-niebieski. W środku dwie blondynki, kieruje żona złosia. Pod maską 3.5 V6 i 270 koniarzy.
Blondynki nie widziały się kilka miesięcy, więc w aucie leci plota na 100 fajerek.
Akcja obok galerii Mokotów. Blond RAVka stoi na światłach na środkowym pasie. Za światłami jest zwężenie jezdni, więc wiadomo, że lewy pas daje po garkach, żeby wjechać przed tych ze środkowego pasa. Żonka złosiowa nie lubi być objeżdżana, taka choroba genetyczno-rodzinna.
Obok żonki z piskiem hamuje niebieska Subaryna, skrzydło a la uchwyt wiaderka, złote fele. Sportowiec znaczy. Żona nie lubi takich.
Zmiana świateł i... złosiowa wkłada nogę w podłogę, RAVka wyrywa. Sportowiec myślał, że objedzie, a tutaj... 200 metrów i nie dał rady dojść. Bondyny roześmiane pokazują palcami sportowca, ten zaś czując gwałtownie zmniejszającą się męskość postanawia pokazać, jak się jeździ. Ryki silnika, spychanie aut, wreszcie dopadł blondyny. Złosiowa zabiła go siłą spokoju, zero napinania się, psiapsiółka przykleiła nos do szyby i dobiła go uśmiechem, więc koleś mało nie zabryzgał szyb krwią od środka. Na full gazie uciekał z miejsca, gdzie zostawił dobre 15cm swojej męskości...
Uważajcie chłopaki na blondynę w niebieskiej RAVce. Ruchem prawej stopy może nieźle jajka pokiereszować
RAV 4, kolor homo-niebieski. W środku dwie blondynki, kieruje żona złosia. Pod maską 3.5 V6 i 270 koniarzy.
Blondynki nie widziały się kilka miesięcy, więc w aucie leci plota na 100 fajerek.
Akcja obok galerii Mokotów. Blond RAVka stoi na światłach na środkowym pasie. Za światłami jest zwężenie jezdni, więc wiadomo, że lewy pas daje po garkach, żeby wjechać przed tych ze środkowego pasa. Żonka złosiowa nie lubi być objeżdżana, taka choroba genetyczno-rodzinna.
Obok żonki z piskiem hamuje niebieska Subaryna, skrzydło a la uchwyt wiaderka, złote fele. Sportowiec znaczy. Żona nie lubi takich.
Zmiana świateł i... złosiowa wkłada nogę w podłogę, RAVka wyrywa. Sportowiec myślał, że objedzie, a tutaj... 200 metrów i nie dał rady dojść. Bondyny roześmiane pokazują palcami sportowca, ten zaś czując gwałtownie zmniejszającą się męskość postanawia pokazać, jak się jeździ. Ryki silnika, spychanie aut, wreszcie dopadł blondyny. Złosiowa zabiła go siłą spokoju, zero napinania się, psiapsiółka przykleiła nos do szyby i dobiła go uśmiechem, więc koleś mało nie zabryzgał szyb krwią od środka. Na full gazie uciekał z miejsca, gdzie zostawił dobre 15cm swojej męskości...
Uważajcie chłopaki na blondynę w niebieskiej RAVce. Ruchem prawej stopy może nieźle jajka pokiereszować
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Umarłemzlos pisze:Złosiowa zabiła go siłą spokoju, zero napinania się, psiapsiółka przykleiła nos do szyby i dobiła go uśmiechem, więc koleś mało nie zabryzgał szyb krwią od środka. Na full gazie uciekał z miejsca, gdzie zostawił dobre 15cm swojej męskości.
Akcent świąteczny ma się rozumieć?zlos pisze:Ruchem prawej stopy może nieźle jajka pokiereszować
zlos, pogratuluj żonie killa Pozdrów ją, daj buzi, cokolwiek
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
zlos, jak zwykle piękni opisany kill taki opis aż miło się czyta więcej, więcej
Sam się prosił. Żart, oczywiście Kto o zdrowych zmysłach przed Wielkanocą szasta własnym nabiałem?PRS pisze:Akcent świąteczny ma się rozumieć?
- Peres
- Grupa opolska
- Kontakt:
Zamiast pieścić, pielęgnować, smarować i kolorować, to tak je narażazlos pisze:Kto o zdrowych zmysłach przed Wielkanocą szasta własnym nabiałem?
A wracając do tematu - dobrze wiedzieć, że takie silniki pakowali do stosunkowo niepozornej RAV4... Ale zresztą, taki ze mnie znawca, jak z moich jajek pisanki
184KM/416Nm powered by G-lab ;)
- xxxGlaDxxx
- ...
Re: 2 x blond w RAV4 vs. Subaryna STi
To jak ty z nią żyjesz ? Ja bym się bał o własne klejnoty Jak zwykle z humorem opis, gratki dla żonyzlos pisze:Ruchem prawej stopy może nieźle jajka pokiereszować
Nie objeżdżam jej. Za byle coxxxGlaDxxx pisze:To jak ty z nią żyjesz ?
Myślę, że tamten kierownik spodziewał się 2x mniejszej motorowni i zbagatelizował temat przez co zaspał. Nie mniej gratki, fajnie się zaskakuje takich rajdowców. To była ta nowa STi ? Jeśli tak to moim zdaniem piękne auto.
Z opisu wynikało, że nie było to lanos STi - wnioskuję po skrzydle.
Nie wiem. Z opisu wynikało, że to Subarynka sprzed czasów lanosa, więc pewnie w okolicach 240-260 koni, jeśli nie dłubana.
Stary WRX miał 218 a później 225 KM (czasami też jeżdżą z dużymi skrzydłami). STI miało 265 i później 280 KM (chodzi o standardowe wersje bez PPP itp).
Gratulacje dla żony
Gratulacje dla żony
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Zaskoczenie plus być może jedynie pakiet optyczny od STi z wydechem do straszenia wron z krzaków nad Wisłą i wyszło elegancko. Opis jak zwykle pro