Kierownica wiefofunkcyjna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- piotreldiablo
- Ma gadane
Mam problem z kierownicą wielofunkcyjną. Nie wiem na jakiej zasadzie ona działa, poprzedni właściciel włożył zwykłe radio i przyciski od głośności nie działają bo kable są luzem za radiem i moje pytanie czy do tej kierownicy jest potrzebne specjalne radio czy ma cos na przewodach w kierownicy w stylu wbudowamy potencjometr przed głośnikami ? Dodam że tempomat też mi nie działa
PIOTR
przypadkiem nie jest tak gdy jest dedykowana kierownica do danego radia to działa? nie chcę cie w błąd wprowadzać ale kiedy miałem mk5 jak wymieniłem radio to została mi dodatkowa wtyczka, która odpowiadała za sterowanie z kierwonicy.
a dopięty jest przekaźnik/sterownik Multifunkcji?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Paweł Marek
- V.I.P.
łatwo znajdziesz w Googlach czy Twoje ma ta opcję, większość nowszych mapiotreldiablo pisze:specjalne radio
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.