Nie chodzi centralny MK4 :(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.Tak ja w temacie nie chodzi mi centralny zamek.Czytałem troche na forum ale nie znalazłem identycznego przypadku.Otorz zamykajac samochod z kluczyka od kierowcy zamyka sie tylko zamek od drzwi kierowcy.Lampka w drzwiach działa co by wykluczało chyba ten mikrowyłacznik,dioda nie działa a centralny jesli steruje sie nim przyciskiem przy opuszczaniu szyb działa.Prosze o jakies wskazówki.Pzdr
a jak zamkniesz od strony pasażera?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Jak zamykam od strony pasazera tez nie działa centralny. Teraz jak poszedłem sprawdzic nie dzialalo juz to swiatełko w drzwiach ani w podsufitce.Dioda tez jest martwa
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
w dolnej czesci skrzynki przekazników (prawa strona) bezpiecznik C
Elektryczne podnośniki szyb i centralny zamek (jak szyby chodzą bezpiecznik dobry)
moduł komfortu (http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=472246" onclick="window.open(this.href);return false;)
Elektryczne podnośniki szyb i centralny zamek (jak szyby chodzą bezpiecznik dobry)
moduł komfortu (http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=472246" onclick="window.open(this.href);return false;)
A ten modul komfortu ma jakis wpływ na prace centralnego? Bo z tego co czytam nie.Mozliwe ze mam problem z tym modułem i jednoczesnie z tym mikro przełacznikiem? Od czego zaczac?ten moduł sie wymienia czy w jakis sposob reanimuje?
-
- Użytkownik
a z panelu z drzwi
no to wg Ciebie co steruje zamkami i szybami + oswietlenie + alarmTonic pisze:44
A ten modul komfortu ma jakis wpływ na prace centralnego? Bo z tego co czytam nie
-
- Użytkownik
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Tonic zimne luty w drzwiach kierowcy, w pasażera to samo. Z panela działa, bo centralny został wysterowany własnie z tego panela, a nie z zamka.