zamek centralny
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
zamek centralny
Cześć
Mam golfa 2 , chce go troszkę unowocześnić i zamontować zamek centralny. Chciałbym się dowiedzieć czy się bawić w zamek z pilotem (chodzi mi o to czy ten pilot będzie działał z przyzwoitej odległości ok. 3 metrów), czy lepszy bez pilota. Może znacie jakieś strony internetowe na których można kupić dobry, sprawdzony zamek centralny?
Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Mam golfa 2 , chce go troszkę unowocześnić i zamontować zamek centralny. Chciałbym się dowiedzieć czy się bawić w zamek z pilotem (chodzi mi o to czy ten pilot będzie działał z przyzwoitej odległości ok. 3 metrów), czy lepszy bez pilota. Może znacie jakieś strony internetowe na których można kupić dobry, sprawdzony zamek centralny?
Dziękuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Jeśli chcesz bawic sie w centralny zamek z pilotem a nie masz alarmu to proponuje zaopatrzeć sie w alarm. Każdy alarm ma teraz funkcje sterowania centralnym zamkiem. Wyjdzie to nie wiele drożej a będziesz miał już alarm z pilotem który ciągnie min 10m, centralny zamek i jakieś zabezpieczenie przed niepowołanymi osobami.
Proponuje to przemyśleć...
Dobrze mowi. Wycodzi troche drozej ale... no chyba ze nie chcesz kompletnie alarmuracer18 pisze:Jeśli chcesz bawic sie w centralny zamek z pilotem a nie masz alarmu to proponuje zaopatrzeć sie w alarm. Każdy alarm ma teraz funkcje sterowania centralnym zamkiem. Wyjdzie to nie wiele drożej a będziesz miał już alarm z pilotem który ciągnie min 10m, centralny zamek i jakieś zabezpieczenie przed niepowołanymi osobami.
zobacz tutaj http://www.batex.hg.pl/ ja od nich brałem alarm FRODO(pilot działa mi spokojnie do 15 m) i centrakny zamek LANGEFORD
...