Golf 3 1.6 ABU na benzynie nie pali,rozrusznik kreci od czasu do czasu pryknie , dodawanie gazu nic nie daje dodam ze w węzach odmy było dużo masła ktoro zamarzło i je wyczyściłem ale problem nie odpalania dalej jest...z pod korka kapie woda( wiem ze woda po jak rano patrzyłem był to lód ) i po odkręceniu dużo pary leci , no i wcześniej jak było ciepło to miał problemy z odpalaniem na ciepłym silniku , czujniki wymienione , na Vagu zero błędów , parametry są okej.
No i jeszcze jest takie coś ze kręci nie chce odpalic ale jak wezme na hol to wystarczy mu dwa przekrecenia i wchodzi na te 800 obr, ale silnik pracuje tak jakby na 2/3 gary . Jak silnik jest teraz cieply to ładnie pracuje na obu paliwach , do tego teraz migająca kontrolka cisnienia oliwy.
Problem z odpalaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
Problem z odpalaniem
Ogarnolem sprawe i okazala sie podstawa wtrysku po uszzcelnieniu podstawy pali ladnie , a przy kreceniu i pykaniu centralki gazu zalewalo go nie chcial palic.
Mam nadzieje ze ktos sie nauczy na moim błedzie
Mam nadzieje ze ktos sie nauczy na moim błedzie